Easydus, organize without fuss LOGIN Contact Features Toepassingen Voor wie

Bespaar tijd en kosten met de
ledenadministratie software van Easydus

Met Easydus beheer je je gehele ledenadministratie binnen één systeem. Onze uitgebreide software is tijdbesparend en helemaal aan te passen aan jouw wensen. Zo krijg je inzicht in lidmaatschappen, contributie, bijeenkomsten en communicatie naar je leden in een duidelijk overzicht. De Easydus ledenadministratie software zorgt ervoor dat je efficiënter en overzichtelijker werkt. Geen enkele organisatie is hetzelfde en daarom haal je met Easydus een flexibele tool in huis die jouw specifieke werkzaamheden voor je ledenadministratie makkelijk maakt. Onze interface is zodanig ingericht dat het voor iedereen eenvoudig is om mee te werken. Zo ben je minder tijd kwijt met het beheren van je ledenadministratie en kun je meer tijd besteden aan leden van je vereniging. Met Easydus heb je alles in huis om jouw leden optimaal te bedienen!

Easydus, organize without fuzz

Simpele organisatie van

Ledenadministratie

Met de ledenadministratie software van Easydus zijn er voor het aan- en afmelden van leden geen handmatige acties meer nodig. Leden kunnen zich zelf aan- en afmelden of gegevens wijzigen via een formulier op jouw website. Je geeft alleen aan welke gegevens je hiervoor van uw leden wilt hebben. Vervolgens komen deze gegevens direct terecht in het systeem en heb je inzicht in de lidmaatschappen. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk en snel overzichten van nieuwe en vertrekkende leden opstellen

Contributie

Met Easydus kun je contributieberekeningen maken en houd je gemakkelijk overzicht over welke leden de contributie wel en niet al betaald hebben. Leden die nog niet betaald hebben stuur je op eenvoudige wijze een betalingsherinnering toe. Ook kun je contributie innen met een betaallink via iDeal.

Organisatie bijeenkomsten / events

Het organiseren van bijeenkomsten of events is met Easydus heel eenvoudig. Je leden kunnen zich voor elk event aanmelden via een webformulier dat je geheel zelf kunt ontwerpen. Je bepaalt zelf welke elementen je wilt opnemen in het formulier en of er een betaling nodig is. In het geval van een betaalde bijeenkomst kan in de bevestigingse-mail via een betalingslink de betaling gedaan worden. Na het aanmelden kun je automatisch een bevestiging versturen met daarin een QR-ticket, eventueel een factuur of andere documenten.

Vacature- en vrijwilligersmanagement

Vacature- en vrijwilligersmanagement: Easydus maakt het beheren van vacatures en vrijwilligers makkelijker. Via onze tool voeg je vacatures toe aan je website en verwijder je ze met hetzelfde gemak. Met een automatische ontvangstbevestiging via e-mail informeer je de kandidaat over de vervolgprocedure. Ook is het mogelijk om reacties op bepaalde vacatures door te sturen naar aangewezen personen. Overzicht over de selectieprocedure en communicatie met de kandidaten houd je overzichtelijk in onze interface.

Nieuwsbrieven

Het versturen van nieuwsbrieven naar (een selectie van) je leden kun je volledig automatiseren en personaliseren. Maak zelf de nieuwsbrieven op en voeg eventueel ook uitnodigingen voor events en bijeenkomsten toe.

Koppeling met andere systemen

Easydus biedt de unieke mogelijkheid om de software die je al in gebruik hebt te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld facturen die je in Easydus hebt gegenereerd koppelen met uw eigen boekhoudsoftware. Vanwege de flexibiliteit van de Easydus ledenadministratie software kunnen al uw softwaresystemen probleemloos met elkaar samenwerken.

Advies, training en ondersteuning

Easydus is een doe-het-zelf product, maar sommige klanten waarderen onze aanvullende diensten:

Advies
Met onze ruime ervaring in het opzetten van tal van processen denken wij graag mee met jouw project.
Training
In minder dan een dag training kan iemand leren om alle geavanceerde mogelijkheden van Easydus te benutten.
Aangenomen projecten
Wij richten Easydus in volgens jouw persoonlijke wensen en trainen de gebruikers.