Easydus, organize without fuss LOGIN CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE

Flexibele software voor verenigingen

Met Easydus software voor verenigingen heeft u een krachtige tool om snel en flexibel al uw verenigingsactiviteiten te beheren. U kunt eenvoudig en zonder ICT afdeling uw eigen proces en functionaliteiten aanpassen. Easydus verhoogt uw kwalitatieve proces naar uw leden, integreert goed in uw bestaande of nieuwe website en bespaart tijd en kosten.

Flexibele software voor verenigingen


Easydus, dé multi-tool voor verenigingen.
Automatiseren zonder ICT-kennis.

Simpele organisatie van

        ...en nog veel meer!

Start nu met het inrichten van uw ledenadministratie, organiseren van bijeenkomsten etcInformeer nu!

Ledenadministratie

Met software van Easydus kunnen leden via een webformulier zich aanmelden, hun gegevens wijzigen of zichzelf afmelden. Het aanmeld webformulier kan op eenvoudige wijze ingericht worden al dan niet gevolgd door een geautomatiseerde toelatingsprocedure.

Het aanmelden of afmelden van leden gebeurt zonder dat er iemand van de vereniging handmatige activiteiten hoeft uit te voeren. Dit bespaart u veel tijd, fouten bij het invoeren en uiteindelijk kosten. Op eenvoudige wijze kunnen allerlei selecties van leden gemaakt worden.

Uw actuele ledenprofielen kunnen ook op een mooie manier op uw website getoond worden met slimme zoekfuncties.

Contributie

Contributie facturen kunnen eenvoudig op basis van criteria in bulk worden gegenereerd en gemaild. Betaling via Ideal of andere betaalmethoden vindt plaats via een betaallink.

Op eenvoudige wijze kunnen overzichten gemaakt worden welke leden de contributie betaald hebben en welke nog eenvoudig opgevolgd moeten worden.

Organiseren bijeenkomsten en congressen

Als vereniging organiseert u op een eenvoudige wijze uw event, bijeenkomst, congres of workshop.

Leden of bezoekers van een event kunnen zich voor elk event aanmelden via een mail met een link naar een persoonlijk webformulier, achter de login van uw website, of via een open formulier op de voorkant van uw website of via social media.

Afhankelijk van uw proces kunnen facturen, tickets, badges, certificaten of zelfs contracten worden gegenereerd en gemaild. U maakt zelf uw overzichten, bijvoorbeeld van genodigden, aanmelders, betalingen en gescande deelnemers en deelt die real time met geselecteerde stakeholders.

Evenementenkalender

U beheert al uw verenigingsactiviteiten in Easydus en integreert deze op een slimme manier in uw website.

Uw leden hebben zo een perfect overzicht van welke activiteiten op stapel staan. En kunnen zich achter de login eenvoudig in- en uitschrijven voor de bijeenkomsten en bijvoorbeeld zien welke leden er nog meer aanwezig zullen zijn.

Vacatures of vrijwilligersmanagement

Toevoegen en verwijderen van vacatures kan op een eenvoudige wijze. Aanmeldingen voor vacatures kunnen automatisch naar de juiste persoon worden gestuurd. Ook het aanmelden van vrijwilligers kan op deze eenvoudige wijze.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven kunnen op eenvoudige wijze gestuurd worden naar selectie(s) van leden. In deze nieuwsbrieven kunnen ook weer links naar evenementen en bijeenkomsten meegestuurd worden waarbij leden zich direct kunnen aanmelden.

Contactformulier

Het meest onderschatte formulier van uw website. Met Easydus krijgt u perfect inzicht welke vragen er gedurende het jaar zijn binnengekomen, worden vragen direct verdeeld naar de juiste personen om te beantwoorden en is er helder inzicht welke vragen wel zijn afgehandeld en welke niet.

Met deze inzichten kunt u uw eigen processen optimaliseren en bespaart u tijd door meteen de juiste persoon de vraag persoonlijk te laten afhandelen.

Zelf je webformulier maken
Veel vraagtypes en mogelijkheden, ook in backend. Direct publiceren, vooringevulde gegevens mogelijk.
Registraties in online database
Veilig en betrouwbaar. Toegankelijke gegevens, eenvoudig te delen, alles bij elkaar.
Automatische berichten en emails
Gepersonaliseerd. Verschillende verzendingsopties. Inhoud afhankelijk van input formulier.
Alle data bij elkaar
Nooit meer handmatig Excel-lijsten bijhouden. Iedereen werkt met dezelfde gegevens.
Snel eigen overzichten maken
Real time beschikbaar. Iedereen alleen die gegevens die hij nodig heeft.
QR ticket scanning
Via de Easydus scanning-app op je mobiele telefoon. Direct overzicht wie binnen is en wie niet.
Gepersonaliseerde documenten
Certificaat, bewijs van deelname, factuur, entreeticket, afhaalbewijs, naambadge.
Online betalen
Automatische betaalvestiging, entreeticket na betaling of mogelijkheid voor korting- of actiecodes.
Ook voor tablet en mobiel
Easydus is responsive. Op ieder schermformaat, ook binnen uw website.
Inzicht in respons en betalingen
Automatische terugkoppeling van betaling naar klant en organisatie , export financiële gegevens.
Eigen verenigingsstijl
Voor formulieren, schermberichten, emails, documenten en overzichten. Per activiteit of project te variëren.
Management informatie
Direct zicht op respons, aantallen, betaalgegevens.
Easydus neemt werk uit handen
Vooraf kun je in alle rust je project of proces voorbereiden en inrichten. Daarna hoef je alleen nog maar te monitoren. Proactief in plaats van reactief.

Easydus registreert, verzendt, factureert, boekt in en rubriceert automatisch naar uw eigen wensen. In de elkaar opvolgende fases verloopt de communicatie soepel en automatisch.
Easydus geeft snel overzicht
Met overzichten op maat ziet iedereen altijd de meest recente informatie over de doelgroep, aanmeldingen, afmeldingen, reminder-lijsten, openstaande betalingen, totaal omzet, journaalposten etc.

Door tickets te scannen met onze smartphone app heb je ook direct inzicht in wie er aanwezig is.
Easydus bespaart kosten
Niet alleen vermindert Easydus enorm de administratieve verlichting en werkdruk van betrokkenen, maar vervangt papier en prints, telefoon- en portokosten.

Door online betaling in te zetten beschikt men eerder over te innen bedragen en verloopt de verwerking sneller. Hét perfecte maatgereedschap voor scholen!

De gezamenlijke passie voor verenigingen staat in deze samenwerking centraal.

Voor meer informatie

klik hier!

DNA - De Nederlandse Associatie

De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen. DNA verenigt brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. DNA inspireert en zet zich in voor de ontwikkeling van verenigingen en verenigingsprofessionals.

De samenleving verandert in hoog tempo door innovatie, technologie en marktwerking. Verenigingen moeten meebewegen en zich continu blijven ontwikkelen. DNA biedt verenigingen en haar professionals een platform voor kennisdeling en om elkaar te ontmoeten. Want onderlinge uitwisseling van informatie is van essentieel belang in deze kennismaatschappij.

Enthousiaste gebruikers vertellen je meer...

Nederlandse Verening van Banken
Danielle van Beem


"Sinds we Easydus gebruiken kunnen we het communicatieproces naar onze relaties per project op maat inrichten. We zitten niet meer vast aan vastgestelde velden of beperkte mogelijkheden. Ook gepersonaliseerde aanmeldformulieren kunnen we gemakkelijk zelf samenstellen.

Het grote voordeel is de realtime verwerking hiervan en de bijbehorende automatische bevestiging-emails. Als communicatie verantwoordelijke is het nu eenvoudig de huisstijl te bewaken en de collega's te ondersteunen in de opzet van uitnodigingen, aanmeldingen en verdere communicatiemomenten."

Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten
Annemarie Toonen

"Wij maken met onze vereniging een behoorlijke slag in onze professionalisering en zetten Easydus in voor een groot deel van al onze processen.

Niet alleen voor onze gehele ledenadministratie met jaarlijkse facturering, maar ook bijvoorbeeld voor de organisatie van jaarvergaderingen, (verplichte) bijscholingen en accreditatieaanvragen. Er wordt direct betaald via iDEAL en na afloop wordt per mail een certificaat toegestuurd, maar ook een link naar een digitaal evaluatieformulier. De verwerking van declaraties van de bestuurs- en commissieleden verloopt nu meer gecontroleerd en met veel minder gedoe.

Al met al is samenwerken een stuk eenvoudiger geworden en is met name de communicatie met onze leden sterk verbeterd. We hebben nu meer mogelijkheden om onze leden allemaal of juist als specifieke doelgroep snel en gemakkelijk te benaderen."

International Association for Cognitive Education and Psychology
Marianne Henny

"Deze internationale organisatie heeft leden verspreid over de hele wereld. Geen enkel probleem. IACEP maakt naast haar ledenadministratie, waarbij de contributiebijdrage gedifferentieerd is naar TIER landen, ook gebruik van Easydus voor de organisatie van het tweejaarlijkse terugkerende internationale congres.

Call for papers, workshops, postersessies kan tijdig worden ingezet. Maar ook de registratie en facturatie van congresgangers vindt via Easydus plaats. Voor het komende congres staat in principe alles al klaar."

Advies, training en ondersteuning

Easydus is een doe-het-zelf product, maar sommige klanten waarderen onze aanvullende diensten:

Advies
Met onze ruime ervaring in het opzetten van tal van processen denken wij graag mee met jouw project.
Training
In minder dan een dag training kan iemand leren om alle geavanceerde mogelijkheden van Easydus te benutten.
Aangenomen projecten
Wij richten Easydus in volgens jouw persoonlijke wensen en trainen de gebruikers.

Easydus is niet alleen actief voor verenigingen, maar is ook van meerwaarde voor andere doelgroepen: