Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG
Bedrijven with Easydus

Bedrijven

Bedrijven hebben in de praktijk specifieke wensen die door bestaande standaard systemen niet ingevuld kunnen worden. Maatwerksoftware is in de praktijk ook vaak kostbaar en te risico vol. Met Eaydus kun je je eigen proces inrichten op een cloud based platform waardoor je in een relatief snelle periode een compleet eigen proces kunt inrichten dat goed aansluit op je eigen specifieke situatie. Easydus kan voor bedrijven binnen verschillende afdelingen of functies gebruikt worden: Sales & Marketing, Events en Productie. De sales afdeling kan Easydus gebruiken om evenementen voor hun klanten te organiseren, maar ook bijeenkomsten binnen het bedrijf zelf. Klanten kunnen achter een webportaal of op de website bestellingen plaatsen. Bij het plaatsen van de bestelling kan er een online automatisch een concept ofworden gegenereerd. Na akkoord door de klant en eventueel door het bedrijf kan er een werkorder geplaatst worden. Bij het afleveren van bijvoorbeeld een product kan vervolgens de klant de bestelling aftekenen voor bestelling. Na het afleveren van het product kan er ook een enquete formulier worden gestuurd om te zien hoe tevreden de klant is over de levering. Elk bedrijfsproces met diensten of producten is weer anders. In een productie afdeling kun je via QR codes op producten volgen in welke fase van het productie proces zich bevindt. Ook kun je in logistieke processen QR codes volgen waar bepaald materieel zich bevindt. Easydus kun je op elk ander afdeling zoals proces gebruiken waar je formulieren moet bijhouden of goedkeuringsprocessen hebt. In de praktijk wordt Easydus vaak ook gebruikt voor processen waar bedrijven geen goed geautomatiseerd systeem voor hebben. Het unieke van Easydus is dat je het systeem volledig kan laten aansluiten op je eigen specifieke wensen en daarna ook zelf kan aanpassen zonder tussenkomst van een ICT leverancier.

Easydus, organize without fuzz

Digitaliseren van uw specifieke bedrijfsproces:

customer order workflow.jpg

Offertes, bestellingen en facturatie

Klanten kunnen online een kostencalculatie genereren van hun bestelling en bij akkoord een offerte genereren. Deze offerte kan al dan niet electronisch ondertekend worden en gefinaliseerd worden. Ook kan er automatisch een contract worden gegenereerd die ondertekend kan worden. De interne werkorder kan nu worden aangemaakt en de klant kan realtime volgen wat de status is van de order in bijvoorbeeld een klanten webportaal. Ook kan er een factuur worden verstuurd naar de klant en deze kan eventueel online betaald worden. Met Easydus kun je ook een relatie database onderhouden met contactmomenten en bijvoorbeeld alle offertes, facturen en bestellingen per klant bekijken

Digitale Werkorders

Vanuit contracten of geaccordeerde contracten kun je met Easydus orders aanmaken. Je kunt de werkorders vervolgens volgen via een QR code en kun je gedurende het proces de status van de werkorder via een webformulier aanpassen. Je kunt een volledig overzicht van alle orders maken en op die manier de status van alle orders volgen. Bij het afleveren van de klant kun je de klant via een pakbon voor de order laten tekenen.

work_order.jpg
service_providers.jpg

Afhandelingsprocessen Dienstverleners

Veel dienstverleners hebben met aanvragen te maken die ze vervolgens moeten verwerken. Hierbij dienen ze bij aanvragen bijvoorbeeld een bepaalde berekening te maken en dan op basis daarvan een aanbieding of een terugkoppeling te doen naar de aanvrager. Of dient er een contract te worden teruggestuurd naar de aanvrager die ondertekend dient te worden. Ook kan er bij een aanvraag een goedkeuringsproces worden opgestart waarbij er een terugkoppeling naar de aanvrager teruggegeven dient te worden. Met Easydus kun je je eigen afhandelingsproces inrichten naar eigen wens waarbij je het proces bijvoorbeeld kunt integreren met je eigen website of de afhandeling via een web portal kan plaatsvinden.

Bijeenkomsten of events organiseren

In een bedrijf kan Easydus gebruikt worden voor het organiseren van interne en externe bijeenkomsten of events. Interne bijeenkomsten kunnen bijvoorbeeld voor medewerkers of managers georganiseerd worden. Externe bijeenkomsten kunnen bijvoorbeeld voor klanten of leveranciers georganiseerd. Deze bijeenkomsten kunnen end-to-end georganiseerd worden met Easydus. Van registratie, tot ticketing, scanning, badge printing en evaluaties.

Event_calendar.jpg
evaluation_webform.png

Marktonderzoeken of inventarisaties

De marketing of sales afdeling zouden graag feedback van klanten willen hebben over bestaande producten of diensten of nieuw te introduceren diensten. In het algemeen zouden bedrijven ook in het kader van medewerkerstevredenheid feedback van medewerkers willen hebben over bepaalde onderwerpen. Met Easydus ontwerp je zelf je vraagformulieren en beschik je direct over de resultaten. De resultaten van de inventarisaties kun je eventueel weer exporteren naar allerlei andere type overzichten om deze te kunnen bewerken

Declaratie of urenregistratie

Werknemers kunnen via een responsive webformlulier op hun hun eigen smartphone op elk moment hun uren registreren of hun declaratie indienen. Vervolgens kan dit door de administratie of manager worden goedgekeurd en verwerk. Het voordeel met Easydus is hierbij dat je eigen webformulier met eigen velden kan configureren zodat de gewenste informatie ingevuld kan worden.

worked_hours_registration.jpg
Sales_Lead_Registration.jpg

Salefunnel, lead en relatie management:

Met Easydus kun je alle leads in één overzicht bijhouden. Je kunt daarbij zelf alle informatie velden bepalen die je zelf wenst. Hierdoor hou je direct overzicht van alle leads, de bijbehorende accountmanagers, en de eventuele opvolging die daaraan wordt gegeven.

Uw eigen bedrijfsproces?

Met Easydus kun je allerlei andere administratieve processen die hierboven nog niet genoemd zijn ook automatiseren: urenregistratie, goedkeuringen, aanvragen, documentopslag etc etc. Ook kun je bij elk proces zelf een eigen WebApp creeeren zodat je deze ook mobiel beschikbaar stelt. Neem contact op met Easydus indien u uw eigen administratief willen laten automatiseren of andere mogelijkheden wilt bespreken.

your_own_company_process.jpg

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus