Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Abstract handling, compleet met uitnodigen, reviewen en acceptatie.

Met de Easydus abstract handling software heb je een krachtige, flexibele tool om de abstract handling voor je congres of bijeenkomst efficiënt en effectief af te handelen. Dit betekent dat je de flow van uitnodigen, indienen, beoordelen en terugkoppelen naar eigen wensen kan inrichten en geen gebruik meer hoeft te maken van foutgevoelige excel lijstjes of inflexibele systemen die niet voldoen aan je wensen. Denk aan de volgende stappen.

Stop met losse lijstjes in Excel, papieren formulieren of overvolle mailboxen!Informeer nu!

Uitnodigen van auteurs

U kunt uitnodigingen uitsturen naar alle auteurs om de abstract in te dienen. Dit kunt u doen in een e-mail geheel opgemaakt in uw eigen styling en vanuit uw eigen domeinnaam. Ook kunt u een link van het abstract webformulier op uw website plaatsen zodat het een open inschrijving wordt.

email.png
registration_form.png

Indienen van de abstract

De auteur kan zijn abstract indienen op een webformulier. Het formulier kun je geheel zelf ontwerpen met een uitgebreid scala aan vraagtype en elementen. Zo kan de auteur de abstract op een webformulier indienen en daarbij allerlei additionele informatie toevoegen, bijvoorbeeld documenten, CV, foto’s of informatie over mede-auteurs. Na het invullen van het webformulier kan er een automatische bevestiging gestuurd worden per e-mail. In deze e-mail kun je de abstract bevestigen en kunnen er indien gewenst nog aanpassingen gedaan worden op de ingediende abstract.

Laten reviewen van de abstracts

Het grote voordeel van Easydus abstract handling software is dat je zelf kunt bepalen op welke wijze het proces eruit gaat zien. Je kunt dus zelf bepalen of je deze keer alles laat reviewen door één reviewer, of door meerdere reviewers, waarbij ze allen punten en/of commentaar kunnen achterlaten. Bepaal dus zelf de criteria op basis waarvan de abstract wordt beoordeeld. Het proces kan bijvoorbeeld ook bestaan uit meerdere rondes of fase, zodat er na de eerste ronde bijvoorbeeld beoordeeld moet worden door de commissie. Dit proces kan geheel automatisch verlopen of indien gewenst met handmatige tussenstappen.

members.png
views.png

Overzichten creëren

Als organisator is overzicht erg belangrijk. Je wilt kunnen inzien hoeveel abstracts er ingediend zijn, welke beoordeeld zijn, welke goedgekeurd of afgekeurd zijn, of waar nog een aanpassing op gedaan moet worden. Met Easydus kun je elk overzicht genereren die je nodig hebt om je proces te managen en de juiste acties te ondernemen. Je hebt ook de mogelijkheid om vanuit de overzichten e-mails te versturen. Bijvoorbeeld reminders naar degene die de abstracts nog moet indienen of welke nog beoordeeld moeten worden.

Terugkoppeling naar auteurs

Nadat de abstracts zijn beoordeeld kan het resultaat teruggekoppeld worden aan de auteurs. Indien gewenst kun je dit met een onderbouwing doen die je met de e-mail meezendt. Naast goedkeuren of afkeuren heb je ook de mogelijkheid om terug te koppelen welke zaken nog verbeterd dienen te worden aan de abstract, zodat de auteur dit direct kan aanpassen.

home_integratie.png

Creëren van sessies

De goedgekeurde abstracts kun je uiteindelijk alloceren aan sessies. Hierdoor heb je dus uiteindelijk een overzicht van sessies met bijvoorbeeld abstracts per sessie. Met Easydus abstract handling software kun je hiermee in een keer weer een geautomatiseerd en overzichtelijk programma genereren voor het congres.

Advies, training en ondersteuning

Easydus is een doe-het-zelf product, maar sommige klanten waarderen onze aanvullende diensten:

Advies
Met onze ruime ervaring in het opzetten van tal van processen denken wij graag mee met jouw project.
Training
In minder dan een dag training kan iemand leren om alle geavanceerde mogelijkheden van Easydus te benutten.
Aangenomen projecten
Wij richten Easydus in volgens jouw persoonlijke wensen en trainen de gebruikers.

Neem contact op

Easydus is niet alleen actief voor congressen, maar is ook van meerwaarde voor andere toepassingen en doelgroepen: