Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Uw complete deelnemersregistratie software van Easydus

Met dé deelnemersregistratie software van Easydus heb je een krachtige en flexibele tool in handen. Software die de flow van jouw event, bijeenkomst of beurs handig organiseert. Elke bijeenkomst, beurs of event is anders. Je verwacht dus flexibiliteit van je deelnemersregistratie softwarepakket. In de praktijk ben je bij veel pakketten helaas gebonden aan een standaard event met vaste templates en processen. Je kunt vaak zeer lastig klantspecifiek te werk gaan. Met de software van Easydus heb je deze flexibiliteit wel. Alle bijeenkomsten, events of beurzen kun je naar wens inrichten. Van de uitnodiging tot de evaluatie. Je hebt zelfs de mogelijkheid om registratie, administratie en verwerking van eventuele standhouders, workshophouders of vrijwilligers te verzorgen. Je hebt dus niet alleen alle functionaliteit in één pakket. Maar ook de flexibiliteit om alle activiteiten rondom je event te organiseren zoals jij dat wilt!

Start nu met het automatiseren van uw deelnemersregistratieNeem contact op voor demo of meer informatie!

Simpele organisatie van

Start nu met het automatiseren van uw deelnemersregistratieNeem contact op voor demo of meer informatie!

Eenvoudig deelnemers uitnodigen

Customize per bijeenkomst of activiteit de uitnodigingen die je verstuurt. Hierbij kun je de e-mails vanuit je eigen domein versturen en deze vormgeven/stijlen zoals jij dat wilt. Plaats een persoonlijke link in de e-mail waarmee deelnemers zich via jouw website kunnen aanmelden. Na aanmelding door de deelnemer kun je eenvoudig via Easydus communiceren met de deelnemer.

registraion_form_email.png
registration_form.png

Deelnemers online laten registreren

Ontwerp het aanmeldformulier zoals jij dat wilt. Kies uit een breed scala aan vraagtype en elementen. Je hebt de mogelijkheid om het formulier openbaar te publiceren of vooringevuld te publiceren. Koppel het formulier direct aan een online database waar alle gegevens worden vastgelegd. Vanuit deze database kun je vervolgens allerlei vervolgacties uitvoeren.

Automatisch bevestigen en communiceren

Stuur automatisch een bevestiging nadat een deelnemer zich geregistreerd heeft. Wil je direct de factuur of QR toegangs-tickets meesturen bij de bevestiging? Dat bepaal je helemaal zelf.

confirmation_mail.png
payment.png

Deelnemers direct laten betalen

Bij een betaalde bijeenkomst stuur je per e-mail een betaallink naar de deelnemer. Na betaling wordt dit automatisch verwerkt in de database waardoor je een real-time overzicht hebt van de openstaande posten. Zo weet je precies wie nog een betalingsherinnering moet ontvangen.

Scan en print badges:

Bij binnenkomst kan jouw deelnemer zich aanmelden met een QR code. Scanning kun je gratis via de App van Easydus die beschikbaar is in de AppStore (IOS) en Play Store (Android). Ook kun je werken met handscanners die verbonden zijn met een laptop. Hierdoor heb je direct een overzicht wie binnen is en wie niet. Na het scannen van de QR code kun je automatisch en direct een badge voor de deelnemer printen vanaf elk type printer.

ticket_scan_badge.png
evaluation_form.png

Stuur evaluatieformulieren

Na het event of de bijeenkomst wil je graag feedback van de deelnemers. Met deze input kun je het event in de toekomst verbeteren. Met Easydus stel je handig zelf het evaluatieformulier samen. De resultaten kun je real-time inzien per deelnemer. Uiteraard heeft de deelnemer ook de mogelijkheid om anoniem feedback te geven.

Web Portaal voor deelnemers

Als extra optie kunt u voor elk evenement een Web Portaal creeren voor deelnemers. Hier kunnen deelnemers documenten downloaden, geinformeerd worden over het evenement of congres en kunnen deelnemers zich aanmelden of afmelden voor de diverse bijeenkomsten. U kunt bij Easydus uw eigen menu samenstellen voor het Web Portaal. Ook kunt u het Web Portaal integreren op uw eigen website of elk gewenste andere website.

webportaalevenement.png
relatiedatabase.png

Relatie database

Organiseert u diverse congressen en wilt u bijhouden welke deelnemers op welk congres zijn geweest? En wilt u ook nieuwsbrieven versturen aan potentiele of toekomstige deelnemers? Met de relatie database van Easydus definieer je eigen informatie velden die je nodig hebt. Ook kun je automatisch per congres of bijeenkomst bijhouden wie op welk congres is geweest (dus aanwezigheidshistorie). Door de integratie met deelnemersregistratie heb je geen aparte CRM systeem meer nodig om je relaties bij te houden.

Overige activiteiten automatiseren

Door de flexibiliteit van Easydus kun je niet alleen je deelnemersregistratie automatiseren, maar ook bijvoorbeeld de afhandelingsproces voor sprekers automatiseren, automatisch benodigde data met je leveranciers uitwisselen of bijvoorbeeld een standhouders bestelproces automatiseren. Heeft u een specifieke wens ten aanzien van het automatiseren van een event proces? Neem contact op met Easydus voor vrijblijvend gesprek en gratis advies.

home_automatiseren.png

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus