Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT VOOR WIE TOEPASSINGEN
Voldoet aan EU AVG

- Easydus Flexibele Event Registratie Software-

Bespaar direct tijd, vergroot je grip en overzicht

Heb je te maken met tijdrovende, handmatige processen, maak je gebruik van excel lijstjes of losse e-mails voor registraties of heb je te maken met inflexibele registratie software die (te) weinig mogelijkheden biedt? Met dé event registratie software van Easydus heb je een krachtige en flexibele event tool in handen. In de praktijk ben je bij veel event registratie pakketten helaas gebonden aan een standaard event met vaste templates en processen. Je kunt vaak zeer lastig klantspecifiek te werk gaan. Met de deelnemersregistratie software van Easydus heb je deze flexibiliteit wel en kun je bijvoorbeeld vaste contactpersonen deelnemers laten uitnodigen. Alle bijeenkomsten, events of beurzen kun je naar eigen wens inrichten. Van de uitnodiging tot de evaluatie.

Wat als je nu 75% van je tijd bespaart en je deze tijd in de organisatie van je event steekt?Klik hier

Welke unieke event registratie oplossingen biedt Easydus:

        ...en nog veel meer! Neem contact op voor de complete lijst van mogelijkheden voor uw specifieke situatie

Start nu met het organiseren van uw specificieke evenementInformeer nu!

Persoonlijke uitnodigingen versturen

Met Easydus event registratie software kun je per event of activiteit customised uitnodigingen versturen. Hierbij kun je de e-mails vanuit je eigen e-mail adres versturen en kun je de e-mail geheel naar eigen wens stylen.Je kunt elke doelgroep via een eigen persoonlijk e-mail bericht benaderen. De e-mail kan een link naar het registratieformulier bevatten.

registraion_form_email.png
registration_form.png

Aanmelden op webformulier

Met de registratie link in de e-mail of een link op de website kunnen deelnemers zich aanmelden. Het webformulier kun je geheel zelf ontwerpen, met een uitgebreid scala aan verschillende soorten vragen en elementen, zoals bijvoorbeeld keuze-vragen, meerkeuze-vragen en teller-vragen met een maximum aantal deelnemers.

Bevestiging per e-mail

Na het invullen van het webformulier kan er een automatische bevestiging worden gestuurd per e-mail.In deze bevestiging kan niet alleen de eventuele factuur worden meegestuurd, maar ook andere gepersonaliseerde documenten, zoals QR-toegangs-tickets, badges, parkeertickets, documenten zoals het persoonlijk programma gekozen door deelnemer of zelfs certificaten na deelname. Binnenkomende e-mails kunnen ook via Easydus beantwoord worden en overzichtelijk opgeslagen bij de registratie.

confirmation_mail.png
payment.png

Betaling door bezoeker

Easydus event registratie software biedt de mogelijkheid voor gratis events, maar ook de mogelijkheid voor betaalde events. In dat geval kan de bezoeker via een link na het formulier en/of in de e-mail direct de betaling doen, bijvoorbeeld via iDeal, PayPal, Mr. Cash, Sofort off Creditcard. Easydus kan daarnaast ook indien nodig automatisch een factuur met alle benodigde gegevens erop versturen.

Scanning ticket en printen badge

Bezoekers kunnen zich bij binnenkomst laten scannen met hun persoonlijke QR-ticket, toegezonden na aanmelding of betaling. Scanning vindt plaats met de gratis App van Easydus die beschikbaar is in de AppStore (IOS) en Play Store (Android) of via handscanners verbonden met een laptop. Hierdoor heb je direct overzicht van wie er binnen is en wie niet.

ticket_scan_badge.png
evaluation_form.png

Evaluatie formulier

Na het event zou je graag de feedback van bezoekers willen ontvangen om het event te evalueren en in de toekomst te verbeteren. Het evaluatie formulier kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld, met allerlei verschillende soorten vragen.

Gasten uitnodigen door vaste contactpersonen

Als extra optie kunt u bijvoorbeeld door sponsoren, of door accountmanagers zelf deelnemers laten uitnodigen. Deze contactpersonen kunnen in hun eigen omgeving deelnemers uitnodigen en ook eventueel wijzigingen aanbrengen.

webportaalevenement.png
relatiedatabase.png

Relatie database

Organiseert u diverse events en wilt u bijhouden welke deelnemers op welk event zijn geweest? En wilt u ook nieuwsbrieven versturen aan potentiele of toekomstige deelnemers? Met de relatie database van Easydus definieer je eigen informatie velden die je nodig hebt. Ook kun je de aanwezighoudshistorie van deelnemers bijhouden.

Overige activiteiten automatiseren

Door de flexibiliteit van Easydus kun je niet alleen je deelnemersregistratie automatiseren, maar ook aanverwante event processen automatiseren. Bijvoorbeeld het afhandelingsproces voor sprekers automatiseren bij een congres, automatisch benodigde data met je leveranciers uitwisselen, abstract handling of bijvoorbeeld een standhouders/exposanten bestelproces automatiseren. Ook levert Easydus een Lead Scan App voor exposanten in combinatie met de QR ticket voor deelnemers. Informeer naar de mogelijkheden om meer event processen mee te automatiseren.

home_automatiseren.png
Enthousiaste gebruikers vertellen je meer...

Roca Productions
Lieke Ijmer

““Na veel registratiesystemen te hebben geprobeerd ben ik echt heel blij met Easydus. Met Easydus ben je echt optimaal flexibel. Werkelijk elk scenario heeft een oplossing binnen Easydus en als je zelf even zoekende bent naar een oplossing, dan helpen de medewerkers je graag om de meest ideale oplossing voor je te vinden! Om in elke behoefte te kunnen voorzien van zowel klant als gebruiker, vind ik wel echt jullie ‘key feature’ van het systeem!”."

EYE Filmmuseum
Marnix van Wijk

"Voor het Filmbal hebben we onze save-the-date, uitnodiging en toegangsbewijzen geheel in onze eigen stijl soepel verzonden via Easydus. Bij de ontvangst hebben we met het QR-scannen geen wachtrijen en direct de volgende dag na het feest kon de bedank mail naar de aanwezigen verstuurd.

Zonder Easydus was ons dat nooit gelukt."

Saybolt International
Conroy Hout

"Easydus is een geweldige partij om mee samen te werken, zij zijn bijzonder klantvriendelijk. We gebruiken het Easydus systeem voor onze events. Het systeem is goed te begrijpen en makkelijk om mee te werken. Medewerkster Robin en eigenaar Cano hebben uitstekende ondersteuning geboden, waarvoor dank!” -"

Daarnaast maken de volgende gerenomeerde organisaties gebruik van Easydus:

Bekijk hier onze (4.8★★★★★) Google Reviews

Twijfelt u nog steeds, of denkt u 'ik moet het nog zien'? Voor het eerste project of eerste twee maanden gebruik geldt 'niet tevreden geld terug' garantie!

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus

Image Modal