Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Complete registratie systeem met een oplossing voor elk evenement

Met Easydus heb je een krachtige, flexibele evenementen registratie software systeem om je event te organiseren in één logische flow. Elke event is weer anders en wensen van bezoekers veranderen continu. Met veel event registratie software pakketten kun je alleen de reguliere standaard events organiseren volgens een vaste template, waarbij het soms niet mogelijk of lastig is om af te wijken van het standaard proces of de specifieke wensen toe te voegen. Easydus evenement registratie systeem bevat juist alle flexibiliteit om jouw specifieke event in te richten van uitnodiging tot evaluatie.

Ook heeft Easydus evenement registratie software de unieke mogelijkheid om de gehele aanmelding, administratie en verwerking van eventuele standhouders te verzorgen. Met Easydus evenement registratie systeem heb je dus niet alleen alle functionaliteiten in één pakket, maar ook alle flexibiliteit om al je event activiteiten te organiseren en te wijzigen naar wens.

Ticketing met Easydus!Klik hier

Features evenement registratie software:

        ...en nog veel meer!

Start nu met het organiseren van uw specificieke evenementInformeer nu!

Persoonlijke uitnodigingen versturen

Met Easydus evenement registratie systeem kun je per event of activiteit customised uitnodigingen versturen. Hierbij kun je de e-mails vanuit je eigen e-mail adres versturen en kun je deze geheel stylen naar wens.

In deze e-mail is er ook de mogelijkheid om een persoonlijke link te plaatsen naar het webformulier waarop deelnemers zich kunnen aanmelden. Ook elke mogelijke vervolgcommunicatie kan via Easydus.

registraion_form_email.png
registration_form.png

Aanmelden op webformulier

Het webformulier kun je geheel zelf ontwerpen, met een uitgebreid scala aan verschillende soorten vragen en elementen, zoals bijvoorbeeld keuze-vragen, meerkeuze-vragen en teller-vragen met een maximum aantal deelnemers. Het evenement registratie formulier is gekoppeld aan een online database waar alle gegevens vastgelegd worden en waarmee je direct allerlei vervolgacties mee kan uitvoeren.

Aanmeldformulieren kunnen tegelijkertijd openbaar zijn als vooringevuld worden verzonden met vooringevulde gegevens van (verschillende type) genodigden. De mogelijkheid bestaat ook om op verschillende momenten gegevens aan te (laten) vullen.

Bevestiging per e-mail

Na het invullen van het webformulier kan er een automatische bevestiging worden gestuurd per e-mail. In deze bevestiging kan niet alleen de eventuele factuur worden meegestuurd, maar ook andere gepersonaliseerde documenten, zoals QR-toegangs-tickets, badges, parkeertickets, documenten zoals het persoonlijk programma gekozen door deelnemer of certificaten na deelname.

confirmation_mail.png
payment.png

Betaling door bezoeker

Easydus biedt de mogelijkheid voor gratis events, maar ook de mogelijkheid voor betaalde events. In dat geval kan de bezoeker via een link na het formulier en/of in de e-mail direct de betaling doen, bijvoorbeeld via iDeal, PayPal, Mr. Cash, Sofort of Creditcard.

De betaling wordt vervolgens automatisch verwerkt, en een eventuele betaalbevestiging met toegangsbewijs wordt automatisch verzonden. Hierdoor heb je een real-time overzicht van de betalingen en heb je de mogelijkheid om betalingsherinneringen sturen aan bezoekers die nog niet betaald hebben.

Scanning ticket en printen badge

Bezoekers kunnen zich bij binnenkomst laten scannen met hun persoonlijke QR-ticket, toegezonden na aanmelding of betaling. Scanning kan met de gratis App van Easydus die beschikbaar is in de AppStore (IOS) en Play Store (Android) of via handscanners verbonden met een laptop.

Hierdoor heb je direct overzicht van wie er binnen is en wie niet. Deze informatie is real time en online te bekijken. Na het scannen van de QR code bestaat er de mogelijkheid om automatisch en direct de badge voor de bezoeker te printen vanaf elk type printer.

ticket_scan_badge.png
evaluation_form.png

Evaluatie formulier

Na het event zou je graag de feedback van bezoekers willen ontvangen om het event te evalueren en in de toekomst te verbeteren. Het evaluatie formulier kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld, met allerlei verschillende soorten vragen.

De uitkomsten van het evaluatieformulier zijn per deelnemer direct realtime beschikbaar, naast de rest van de eerdere registratie. Uiteraard kan ook anoniem om feedback worden gevraagd.

Easydus app in Google Play store Al klant? Download dan nu de Easydus Scanner op uw Android of iOS apparaat Easydus app in Apple appstore
Zelf je webformulier maken
Veel vraagtypes en mogelijkheden, upload bestanden. Direct publiceren, vooringevulde gegevens mogelijk.
Registraties in online database
Veilig en betrouwbaar. Toegankelijk, eenvoudig te delen, alles bij elkaar, ook backoffice gegevens.
Automatische berichten en emails
Gepersonaliseerd. Verschillende verzendingsopties. Inhoud afhankelijk van input formulier.
Alle data bij elkaar
Nooit meer handmatig Excel-lijsten bijhouden. Iedereen werkt met dezelfde gegevens.
Snel eigen overzichten maken
Real time beschikbaar. Iedereen alleen die gegevens die hij nodig heeft.
QR ticket scanning
Via de Easydus scanning-app op je mobiele telefoon. Direct overzicht wie binnen is en wie niet.
Gepersonaliseerde documenten
Certificaat, bewijs van deelname, factuur, entreeticket, afhaalbewijs, naambadge.
Online betalen
Automatische betaalvestiging, entreeticket na betaling of mogelijkheid voor korting- of actiecodes.
Ook voor tablet en mobiel
Easydus is responsive. Op ieder schermformaat, ook binnen uw website.
Inzicht in respons en betalingen
Automatische terugkoppeling van betaling naar klant en organisatie , export financiële gegevens.
Eigen evenementenstijl
Voor formulieren, schermberichten, emails, documenten en overzichten. Per activiteit of project te variëren.
Management informatie
Direct zicht op respons, aantallen, betaalgegevens.
Easydus neemt werk uit handen
Vooraf kun je in alle rust je project of proces voorbereiden en inrichten. Daarna hoef je alleen nog maar te monitoren. Proactief in plaats van reactief.

Easydus registreert, verzendt, factureert, boekt in en rubriceert automatisch naar uw eigen wensen. In de elkaar opvolgende fases verloopt de communicatie soepel en automatisch.
Easydus geeft snel overzicht
Met overzichten op maat ziet iedereen altijd de meest recente informatie over de doelgroep, aanmeldingen, afmeldingen, reminder-lijsten, openstaande betalingen, totaal omzet, journaalposten etc.

Door tickets te scannen met onze smartphone app heb je ook direct inzicht in wie er aanwezig is.
Easydus bespaart kosten
Niet alleen vermindert Easydus enorm de administratieve verlichting en werkdruk van betrokkenen, maar vervangt papier en prints, telefoon- en portokosten.

Door online betaling in te zetten beschikt men eerder over te innen bedragen en verloopt de verwerking sneller. Hét perfecte maatgereedschap voor evenementen!
Enthousiaste gebruikers vertellen je meer...

Stichting Leerorkest
Alice Ferguson

"Op 9 maart 2016 werd het 10-jarig bestaan van het Leerorkest groots gevierd.

Bijna 1100 kinderen uit groep 7 en 8 van Amsterdamse basisscholen traden op samen met Nederlands Philharmonisch Orkest en het koor van De Nationale Opera tijdens een lustrumconcert.

Koningin Máxima, erevoorzitter van het platform ambassadeurs 'Méér Muziek in de Klas', was ook aanwezig. De gasten werden vlekkeloos genodigd en geregistreerd met Easydus.

EYE Filmmuseum
Marnix van Wijk

"Voor het Filmbal hebben we onze save-the-date, uitnodiging en toegangsbewijzen geheel in onze eigen stijl soepel verzonden via Easydus. Bij de ontvangst hebben we met het QR-scannen geen wachtrijen en direct de volgende dag na het feest kon de bedank mail naar de aanwezigen verstuurd.

Zonder Easydus was ons dat nooit gelukt."

RainBowRun040
Frans van Duivenboden

"Binnen de kortste tijd bleek het mogelijk met Easydus alle voorkomende administratieve processen in te richten, van aanmelding deelnemers, vrijwilligers, ontvangen van donaties tot afsluiten van sponsorcontracten.

Ook het ophalen van de deelnemers-pakketten voor de ruim 5000 deelnemers verliep ordentelijk en overizichtelijk. Kortom, de hele bedrijvigheid in één systeem."

Easydus is niet alleen actief voor evenementen, maar is ook van meerwaarde voor andere doelgroepen:

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus