Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT VOOR WIE TOEPASSINGEN
Voldoet aan EU AVG

Uw complete gemeente software van Easydus

Gemeentes en overheden werken veel met aanvragen die vaak deels of geheel handmatig verlopen. Ook worden er veel processen met excel lijstjes, pdf of papieren formulieren verwerkt. Easydus software voor gemeentes of overheden kun je voor allerlei processen gebruiken om handmatige administratieve activiteiten te verminderen. Voorbeelden van processen zijn: uitvraag van gegevens bij bewoners, aanvragen van vergunningen of marktkramen en kermisexploitant aanvragen. Een ander voordeel voor gemeentes en overheden is dat je direct overzicht hebt van allerlei aanvragen of dossiers. Ook dwingt de wetgever steeds meer tot transparantie van aanvraag en toekenningsprocessen van bijvoorbeeld marktplaatsen, strandtenten en kermisattracties.

Start nu met het automatiseren van handmatige processenNeem contact op voor demo of meer informatie!

Automatiseer al uw formulieren stromen:

Start nu met het automatiseren van uw handmatige activiteiten binnen uw gemeente of overheidsinstellingNeem contact op voor demo of een advies gesprek!

Kermis- of markstand inschrijvingen

Met Easydus kunnen exploitanten van kermissen, marktkramen of strandtenten zich elektronisch inschrijven. De inschrijving wordt door de gemeente beoordeeld op basis van vastgestelde criteria en na goedkeuring krijgt de exploitant een terugkoppeling of de aanvraag voor de verpachting van de kermisattractie is goedgekeurd, dan wel afgekeurd. Bij een goedkeuring kan een automatische factuur aan de exploitant worden gestuurd die online betaald kan worden. Binnen Easydus kun je in een dashboard en overzichten zien wat de status is van elke aanvraag en kun je eventueel actie ondernemen (bijvoorbeeld reminders sturen). Het voordeel voor gemeentes in dit proces is dat de status van alle aanvragen transparant is, het gebruiksvriendelijk is voor exploitanten en het hele goedkeuringsproces achteraf ook transparant en traceerbaar is mochten daar vragen over komen.

Evenementen agenda voor city marketing

City marketing afdelingen krijgen vaak aanvragen binnen voor evenementen in hun stad. Deze aanvragen moeten dan goedgekeurd of afgekeurd worden en de goedgekeurde evenementen kunnen dan ook gepubliceerd worden of kunnen dan doorgestuurd worden om een vergunningsaanvraag te doen als dat van toepassing is. Easydus heeft een software oplossing hiervoor. Aanvragen van evenementen komen binnen via de website en deze kunnen dan op basis van objectieve criteria beoordeeld worden. Vervolgens kan er ook een terugkoppeling worden gegeven aan de indiener van het evenement en wordt het evenement automatisch op de website gepubliceerd. Easydus kan ook het vergunningsaanvraag proces verzorgen waarbij de aanvrager van het evenement niet opnieuw alle informatie hoeft in te vullen, maar automatisch gebruik kan maken van de informatie die hij al voor het evenement aanvragen heeft gebruik.

Enquetes en uitvraagprocessen

Easydus kun je ook gebruiken om de burgers meer te betrekken bij veranderen en het gemeente bestuur. Hiervoor kun je burgers betrekken door online enquete formulieren te sturen. Alle mogelijke vragen zijn hier in te stellen. De resultaten heb je realtime beschikbaar en deze data kun je makkelijk exporteren zodat je er mooie grafieken en presentaties van kunt maken.

Bijeenkomsten organiseren

Easydus is te gebruiken voor uitnodigen van personen voor een bijeenkomst of event, die binnen of buiten de gemeente of overheid werken. Hierbij kun je automatisch bevestigingen sturen, QR tickets gebruiken en realtime overzichten maken van aan / afmeldingen / no shows. Ook kun je QR Tickets uitgeven en scannen als bezoekersregistratie.

Overige processen

Easydus kun je voor alle processen gebruiken waar handmatige administratieve activiteiten plaats vinden, gebruik wordt gemaakt van papieren of pdf formulieren of excel lijstjes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan subsidie bonnen via QR Tickets of allerlei aanvraag of verwerkingsprocessen waar nu geen oplossing voor is. Easydus kan ook met andere systemen samenwerken via API’s en bijvoorbeeld kan ook informatie doorturen naar financiele systemen. Neem contact op met Easydus voor een advies gesprek om de specifieke mogelijkheden voor u te bespreken.

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus

Image Modal