Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Organiseer de inschrijving van uw kermisexploitanten digitaal!

In Easydus beheer je het proces van kermisinschrijvingen. Van persoonlijke uitnodiging, het digitale inschrijf proces, de gunning van de kermissen, de facturatie en de hele communicatie.
De kermissoftware van Easydus bespaart gemeentes, organisatoren en exploitanten tijd en verhoogt de kwaliteit van het proces naar alle partijen.

Ticketing met Easydus!Klik hier
Easydus, organize without fuzz


Easydus, dé multi-tool voor organisaties.
Automatiseren zonder ICT-kennis.

Simpele organisatie van

        ...en nog veel meer!

Stop met losse lijstjes in Excel, papieren formulieren of overvolle mailboxen!Informeer nu!
Ontwerp proces

Bepaal welke data en documenten nodig zijn om de toewijzing van de inschrijvingen van de kermis te kunnen doen. Denk daarbij naast de inschrijfsom ook aan zaken als afmetingen attractie, rasnummer, keuringsrapport, KvK document en verzekeringsbewijs.
Bepaal in welke styling u de communicatie wil doen.

Communicatie naar de inschrijvers

U kunt de kermisexploitanten op meerdere manieren bereiken. U kunt de inschrijvers van vorig jaar uitnodigen met een mail met een persoonlijke link. Veel velden van het formulier zijn dan al ingevuld. Maar u kunt een link naar een open formulier ook op een of meerdere websites plaatsen. Na inschrijving krijgen de inschrijvers direct een bevestigingsmail en kunnen ze meer attracties inschrijven. Een alert van de inschrijving kan naar de eigen organisatie worden gestuurd.

Selectie en toewijzing

Na de automatische sluiting van het formulier kunt op op basis van zelf aan te maken overzichten de selectie doen. Degenen met een toewijzing krijgen daarvan bericht inclusief een automatisch deelfactuur op basis van uw keuze met of zonder concurrentie. De afgevallen exploitanten krijgen eveneens een bericht.

Management van de kermis

Stroom- en waterproces, management van de sta-plaatsen van zowel kermis als woonwagens en het management van de kermis aanbiedingen kunnen allemaal aan de backend kant worden vastgelegd.

Ook vervolgcommunicatie naar de gekozen exploitanten kan eenvoudig in het systeem worden gedaan. Dat geldt ook voor de vervolgfacturen. Communicatie rondom afspraken kunnen gedurende het proces opgeslagen worden.

Evaluatie van de kermis

Er is steeds een goed overzicht van de gekozen exploitanten, ook als er gedurende de rit wijzigingen komen. Ook is er overzicht van het totaal aan verdiensten. Ook kan na afloop een enquete worden gedaan onder de aanwezige exploitanten.


Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus