Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Bespaar tijd en kosten met de
ledenadministratie software van Easydus

Met Easydus beheer je je gehele ledenadministratie voor uw vereniging binnen één systeem. Er bestaan veel soorten software paketten om uw ledenadministratie voor uw vereniging te beheren. Easydus onderscheidt zich van andere vereniging software paketten door op een standaard platform toch uw specifieke wensen voor uw eigen ledenadministratie te kunnen invullen en daarnaast kunt u wensen zelf wijzigen zonder ICT leverancier. U kunt bijvoorbeeld de informatie velden van uw leden volledig zelf bepalen en helemaal conform wens inrichten. Daarnaast kunt u met Easydus allerlei overige processen inrichten zonder dat uw daar een apart systeem voor hoeft aan te schaffen. Voorbeelden zijn urenregistratie, vrijwilligersmanagement, inventarisaties, contractmanagement, of elk ander proces dat van toepassing is op uw eigen vereniging. Ook kun je Easydus gebruiken als PO of PE punten registratie software. Ons uitgebreide software is tijdbesparend en helemaal aan te passen aan jouw wensen. Zo krijg je inzicht in lidmaatschappen, contributie, bijeenkomsten en communicatie naar je leden in een duidelijk overzicht. De Easydus ledenadministratie software zorgt ervoor dat je efficiënter en overzichtelijker werkt. Geen enkele organisatie is hetzelfde en daarom haal je met Easydus een flexibele tool in huis die jouw specifieke werkzaamheden voor je ledenadministratie makkelijk maakt. Onze interface is zodanig ingericht dat het voor iedereen eenvoudig is om mee te werken. Zo ben je minder tijd kwijt met het beheren van je vereniging ledenadministratie en kun je meer tijd besteden aan leden van je vereniging. Met Easydus heb je alles in huis om jouw leden optimaal te bedienen!

Start nu met het inrichten van uw ledenadministratie, organiseren van bijeenkomsten etcNeem nu contact op!
Easydus, organize without fuzz

Simpele organisatie van

Start nu met het inrichten van uw ledenadministratie, organiseren van bijeenkomsten etcNeem nu contact op!

Ledenadministratie

Met de ledenadministratie software van Easydus zijn er voor het aan- en afmelden van leden geen handmatige acties meer nodig. Leden kunnen zich zelf aan- en afmelden of gegevens wijzigen via een formulier op jouw website. Je geeft alleen aan welke gegevens je hiervoor van uw leden wilt hebben. Vervolgens komen deze gegevens direct terecht in het systeem en heb je inzicht in de lidmaatschappen. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk en snel overzichten van nieuwe en vertrekkende leden opstellen

members.png
payment.png

Contributie

Met Easydus kun je contributieberekeningen maken en houd je gemakkelijk overzicht over welke leden de contributie wel en niet al betaald hebben. Leden die nog niet betaald hebben stuur je op eenvoudige wijze een betalingsherinnering toe. Ook kun je contributie innen met een betaallink via iDeal.

Organisatie bijeenkomsten / events

Het organiseren van bijeenkomsten of events is met Easydus heel eenvoudig. Je leden kunnen zich voor elk event aanmelden via een webformulier dat je geheel zelf kunt ontwerpen. Je bepaalt zelf welke elementen je wilt opnemen in het formulier en of er een betaling nodig is. In het geval van een betaalde bijeenkomst kan in de bevestigingse-mail via een betalingslink de betaling gedaan worden. Na het aanmelden kun je automatisch een bevestiging versturen met daarin een QR-ticket, eventueel een factuur of andere documenten.

Event management
vacature_management.jpg

Vacature- en vrijwilligersmanagement

Vacature- en vrijwilligersmanagement: Easydus maakt het beheren van vacatures en vrijwilligers makkelijker. Via onze tool voeg je vacatures toe aan je website en verwijder je ze met hetzelfde gemak. Met een automatische ontvangstbevestiging via e-mail informeer je de kandidaat over de vervolgprocedure. Ook is het mogelijk om reacties op bepaalde vacatures door te sturen naar aangewezen personen. Overzicht over de selectieprocedure en communicatie met de kandidaten houd je overzichtelijk in onze interface.

Nieuwsbrieven

Het versturen van nieuwsbrieven naar (een selectie van) je leden kun je volledig automatiseren en personaliseren. Maak zelf de nieuwsbrieven op en voeg eventueel ook uitnodigingen voor events en bijeenkomsten toe.

email.png
integration_with_external_ict_systems.jpg

Koppeling met website en bestaande ICT systemen

Easydus vereniging ledenadministratie systeem biedt de unieke mogelijkheid om met je eigen website te integreren en de bestaande software die je al in gebruik hebt te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld facturen die je in Easydus hebt gegenereerd koppelen met uw eigen boekhoudsoftware. Vanwege de flexibiliteit van de Easydus ledenadministratie software kunnen al uw softwaresystemen probleemloos met elkaar samenwerken.

Overige administratieve processen

Met Easydus kun je naast ledenadministratie of bijeenkomsten organiseren vele andere processen automatiseren waarvoor u geen geuautomatiseerde oplossing heeft. Voorbeelden daarvan zijn: PO of PE punten registratie software, contracten management, klachtenregistratie, evenementenkalender, vrijwilligers management, eenvoudige webshops, vacaturemanagement en allerlei soorten aanvragen waarvoor toekenningen voor plaats moeten vinden. Neem contact op met Easydus indien u vragen heeft over de overige mogelijkheden en processen.

home_automatiseren.png
member_portal.jpg

Leden portaal

In een ledenportaal kunnen leden op de eigen website van de vereniging inloggen om bepaalde informatie in te zien of zich aan te melden voor bepaalde activiteiten. Hierbij kun j ledenportaal kun je integreren met de eigen website. Mogelijke menu items in een leden portaal zijn: eigen lidgegevens inzien/wijzigen, evenementenkalender met mogelijkheid tot aanmelding, lijst van alle leden met contactinfo, factuur info. Het voordeel van Easydus is dat je zelf je eigen menu structuur kan bepalen en de functionaliteiten daarbinnen. Zo weet je beter je leden te binden, meer toegevoegde waarde te leveren en meer verkeer naar de website te brengen van de vereniging.

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus