Offerte software, vanaf aanvraag vanuit de website tot en met goedkeuring en generering van offerte en contract.
Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT VOOR WIE TOEPASSINGEN
Voldoet aan EU AVG
Met Easydus flexibele offerte software krijgt u offerte software aangepast aan uw specifieke situatie
offerte aanvraag.png

Easydus biedt u de volgende unieke offerte oplossingen:

        ...en nog veel meer!

Bespaar direct tijd en vergroot je conversie, vraag een demo of gratis advies gesprek aanInformeer nu!

Aanvraag formulier op je eigen website

Met de Easydus offerte software kun je je eigen offerte aanvraag webformulier ontwerpen met eigen data velden. Dit offerte aanvraag webformulier kun je op je eigen website plaatsen. Ook kan de aanvrager direct het offerte document inclusief de prijs items en totaal prijs op het formulier bekijken. Alle benodigde complexe berekeningen, toeslagen en kortingen mogelijk.

offerte aanvraag.png
bevestiging email

Bevestigings e-mail offerte aanvraag

De aanvrager krijgt automatisch een bevestiging van de offerte aanvraag met als bijlage in de e-mail. Deze e-mail kan met je eigen e-mail adres (en domein) ingesteld worden.

Goedkeuring of afhandeling van offerte

Bij een nieuwe aanvraag kan een notificatie e-mail worden gestuurd naar de persoon die de offerte dient af te af te handelen. De afhandeling kan bijvoorbeeld een goedkeuring of een aanvulling zijn op de offerte. Dit kunt u zelf bepalen en is dus aanpasbaar aan uw eigen situatie. Deze persoon ziet ook in één overzicht wat de status is van elke offerte.

goedkeuring offerte.png
payment.png

Versturen van factuur

Na goedkeuring van de offerte door de aanvrager kan er een factuur worden verstuurd. De factuur kan opgemaakt worden met uw eigen logo en styling elementen. Ook kunnen er kortingen, toeslagen worden meegenomen.

Workflow aan te koppelen

Na het versturen van de offerte kunnen er taken worden toebedeeld aan personen om bijvoorbeeld de order te verwerken. Er is dan voor elke persoon een overzicht met de status van taken en activiteiten te zien.

workflow.png
order views.png

Overzichten en data op één plek

In je eigen overzichten zie je wat de status is van elke offerte. Ook kun je vanuit de overzichten een groep klanten een e-mail sturen, bijvoorbeeld een reminder versturen. In elk van de offerte aanvragen zie je niet alleen de offerte, maar ook alle e-mail communicatie en indien gewenst de facturen.

Web Portaal voor klanten

Als extra optie kunt u voor uw klanten een webportaal maken waarop ze bestellingen kunnen plaatsen, hun facturen of offertes kunnen inzien en hun eigen gegevens kunnen aanpassen.

customer portal.png
relatiedatabase.png

Relatie database

Als extra optie kunt u ook een eigen relatie database bijhouden waar u de gegevens van klanten kan bijhouden en de historie en communicatie kunt bekijken.

Daarnaast maken de volgende gerenomeerde organisaties gebruik van Easydus:

Bekijk hier onze (4.8★★★★★) Google Reviews

Twijfelt u nog steeds, of denkt u 'ik moet het nog zien'? Voor het eerste project of eerste twee maanden gebruik geldt 'niet tevreden geld terug' garantie!

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus