Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT VOOR WIE TOEPASSINGEN
Voldoet aan EU AVG

OVER EASYDUS

FILOSOFIE

Easydus past zich aan aan jouw specificieke situatie
Vaak voldoet standaard software niet aan de wensen van de organisatie. Men wil toch net andere data opslaan of software past niet helemaal met de wensen van het bedrijf. Door de dynamiek in de markt kunnen ook de wensen van klanten continu veranderen. Het alternatief zou dan maatwerk software zijn. Het probleem met maatwerksoftware is dat het vaak te duur is, lange implementatie tijd vergt of uiteindelijk toch niet voldoet aan de wensen van de gebruiker (hoog risico op mislukken). Het blijkt dan ook dat in veel ondernemingen grootschalige IT projecten mislukken.
Easydus combineert de voordelen van standaardsoftware, namelijk relatief lage kosten, snelle implementatie tijden met de voordelen van maatwerksoftware. De software is aangepast op de wensen van de organisatie en niet zoals bij veel standaardpakketten dat de organisatie zich aan de software aanpast.
Met Easydus bespaar je daarom niet alleen implementatie kosten, maar uiteindelijk veel belangrijker veel onderhoudskosten en aanpaskosten aan de software. Hiermee heb je dus toekomstvaste software.

Met Easydus zit je zelf aan de knoppen zonder relevante ICT kennis
Daarbovenop heb je met Easydus ook het voordeel dat je vanaf de eerste implementatie zelf het systeem kan aanpassen aan je wensen zonder relevante ICT kennis. Dit bespaart je in de toekomst heel veel kosten, maar je kunt ook veel sneller reageren op veranderingen binnen je bedrijf omdat je zelf ‘aan de knoppen zit.

Easydus is één platform met veel geïntegreerde functionaliteiten
Een ander voordeel van Easydus is dat je binnen je bedrijf met één administratief proces kan starten en dan langzaam kan uitbreiden naar andere processen. Je kunt bijvoorbeeld starten met deelnemersregistratie, urenregistratie en daarna bijvoorbeeld uitbreiden naar relatiebeheer en facturatie. Zoals bij veel andere software hoef je geen extra modules af te nemen en voor extra gebruikers hoef je ook niet te betalen.

Op welke manier werken wij?
Kort samengevat is Easydus niet een bedrijf van ‘de mooie verhalen’ en ‘luchtkastelen’, maar van oplossingsgerichtheid en het opleveren van concrete resultaten. Wij handelen vanuit de filosofie van het opbouwen van een lange termijn relatie met de klant. Daarom hanteren de medewerkers van Easydus de volgende manier van werken met klanten:

U kunt ons altijd op bovenstaande zaken aanspreken. Vraag bij interesse referenties van klanten van Easydus.

Voor wie is Easydus met name geschikt?
Easydus is met name geschikt in de volgende soorten situaties. Deze lijst is niet uitputtend, maar illustreert wel in welke situaties Easydus succesvol gebruikt kan worden:

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus

Image Modal