Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Easydus ondersteunt het onderwijs bij al haar administratieve processen

Binnen een basisschool, hogeschool of universiteit zijn er allerlei administratieve processen die vaak ook handmatig of semi handmatig binnen bestaande systemen verloopt. Met Easydus onderwijs software kunt u allerlei administratieve processen automatiseren, variërend van het organiseren van tussen- en naschoolse opvang, schoolexcursies, examenreizen en maatschappelijke stages. Ook bij de financiële afwikkeling van ouderbijdragen kan Easydus ondersteunen. Daarnaast kan Easydus ook ingezet worden voor inventarisaties, evaluaties of feedback bij docenten, leerlingen of studenten. Voor hogescholen en universiteiten kan Easydus ook gebruikt worden voor subsidie aanvragen, maar ook het matching process van bedrijven en studenten voor stages of afstudeerscripties. Het aanmelden en registratie proces voor open dagen waarbij de student zich voor een specifiek programma kan aanmelden is ook mogelijk. Easydus is geschikt voor alle administratieve processen waarvoor u nu geen geautomatiseerde oplossing heeft. Neem contact op met Easydus om uw eigen administratief te bespreken.

Easydus, organize without fuzz


Easydus, dé multi-tool voor scholen.
Automatiseren zonder ICT-kennis.

Simpele organisatie van

        ...en nog veel meer!

Stop met losse lijstjes in Excel, papieren formulieren of overvolle mailboxen!Informeer nu!

Aanmelding nieuwe leerlingen

Voor het nieuwe jaar kunnen leerlingen of studenten zich aanmelden via een webformulier. Hierbij kan de onderwijs instelling zelf bepalen welke informatie bij de student wordt uitgevraagd. Deze informatie, bijvoorbeeld NAW gegevens, kan daarna ook weer gewijzigd worden door de leerlingen of student. Na aanmelding kan de student automatisch een bevestiging krijgen voor hetgeen hij of zij zich heeft aangemeld met eventueel additionele informatie in de vorm van documenten.

Innen van ouderbijdragen of studie geld

Het proces van het innen van ouderbijdragen gaat op veel basisscholen rommelig en kost veel administratieve tijd. Met Easydus stuur je alle ouders een betaallink waarmee je direct realtime kunt zien welke ouder heeft betaald en welke nog niet heeft betaald. Reminders e-mail kun je daarna sturen naar de ouders die nog niet hebben betaald

Werven ouders of vrijwilligers

Voor vrijwilligers activiteiten voor de school is het handig dat ouders zich elektronisch kunnen opgeven. Vaak hangen er op scholen allerlei papieren lijstjes waar ouders zich op kunnen inschrijven. Vervolgens worden deze lijstjes elektronisch weer in een systeem ingevoerd. Met Easydus kunnen ouders zich elektronisch zowel inschrijven als uitschrijven. Hierdoor heb je altijd up to date informatie en kun je ook direct met deze ouders communiceren voor opvolging aan de activiteiten.

Organiseren van musicals, schoolfeesten of open dagen

Voor allerlei schoolfeesten of opendagen kunnen studenten of leerlingen zich aanmelden. Met Easydus stuur je een uitnodiging of plaats je een open inschrijfformulier op je eigen website. Studenten of leerlingen schrijven zich in en krijgen in een bevestiging een QR Ticket dat hun directe inschrijfbewijs is. Eventueel kan er een betaallink direct meegestuurd worden om de student of leerling direct te laten betalen. Bij de ingang van het feest kan de QR Ticket vervolgens ingescanned worden. Ook voor opendagen kunnen leerlingen of studenten zich inschrijven voor bepaalde programma’s. Ze krijgen dan automatisch een inschrijving van de open dag inclusief een bevestiging van hun eigen programma.

Schoolreizen en excursies

Voor schoolreizen of excursies kunnen leerlingen zich aanmelden. Vervolgens krijgen kunnen ze direct via een betaallink de schoolreis betalen. Excursies met een open inschrijving kunnen op de eigen website middels een excursie agenda geplaatst worden. Hiervoor kunnen leerlingen, studenten of ouders zich aanmelden waardoor je direct realtime inzicht hebt in de personen die interesse hebben en willen komen. Deze deelnemers kun je vervolgens al dan niet automatisch opvolging e-mails sturen met additionele informatie.

Matching bedrijven en studenten

Op hogescholen willen studenten zich presenteren aan bedrijven. Andersom willen bedrijven in contact komen met veelbelovende studenten. Met Easydus kunnen studenten opgeven voor wat voor type bedrijven ze interesse hebben en bedrijven kunnen ook doormiddel van een aantal criteria opgeven wat voor type studenten ze op zoek naar zijn. Easydus maakt aan de hand van deze inschrijvingen automatisch overzichten van de gematchede bedrijven en studenten waar vervolgens vervolgacties en communicatie kan plaatsen.

Overig administratieve processen

Met Easydus kun je veel verschillende administratieve processen automatiseren. Van verlofuren bijhouden, declaraties indienen, inkoopcontracten bijhouden en vacaturemanagement. Neem contact op met Easydus voor de mogelijkheden

Zelf je webformulier maken
Veel vraagtypes en mogelijkheden, ook in backend. Direct publiceren, vooringevulde gegevens mogelijk.
Registraties in online database
Veilig en betrouwbaar. Toegankelijke gegevens, eenvoudig te delen, alles bij elkaar.
Automatische berichten en emails
Gepersonaliseerd. Verschillende verzendingsopties. Inhoud afhankelijk van input formulier.
Alle data bij elkaar
Nooit meer handmatig Excel-lijsten bijhouden. Iedereen werkt met dezelfde gegevens.
Snel eigen overzichten maken
Real time beschikbaar. Iedereen alleen die gegevens die hij nodig heeft.
Online betalen
Automatische betaalvestiging, verzending factuur of ticket na betaling.
QR ticket scanning
Via de Easydus scanning-app op je mobiele telefoon. Direct overzicht wie binnen is en wie niet.
Gepersonaliseerde documenten
Certificaat, bewijs van deelname, factuur, ticket, afhaalbewijs, naambadge.
Ook voor tablet en mobiel
Easydus is responsive. Op ieder schermformaat, ook binnen uw website.
Inzicht in respons en betalingen
Automatische terugkoppeling van betaling naar klant en organisatie , export financiële gegevens.
Eigen huisstijl van je school
Voor formulieren, schermberichten, emails, documenten en overzichten. Per activiteit of project te variëren.
Management informatie
Direct zicht op respons, aantallen, betaalgegevens.
Easydus neemt werk uit handen
Vooraf kun je in alle rust je project of proces voorbereiden en inrichten. Daarna hoef je alleen nog maar te monitoren. Proactief in plaats van reactief.

Easydus registreert, verzendt, factureert, boekt in en rubriceert automatisch naar uw eigen wensen. In de elkaar opvolgende fases verloopt de communicatie soepel en automatisch.
Easydus geeft snel overzicht
Met overzichten op maat ziet iedereen altijd de meest recente informatie over de doelgroep, aanmeldingen, afmeldingen, reminder-lijsten, openstaande betalingen, totaal omzet, journaalposten etc.

Door tickets te scannen met onze smartphone app heb je ook direct inzicht in wie er aanwezig is.
Easydus bespaart kosten
Niet alleen vermindert Easydus enorm de administratieve verlichting en werkdruk van betrokkenen, maar vervangt papier en prints, telefoon- en portokosten.

Door online betaling in te zetten beschikt men eerder over te innen bedragen en verloopt de verwerking sneller. Hét perfecte maatgereedschap voor scholen!
Enthousiaste gebruikers vertellen je meer...

Internationale School Eindhoven
Edith van Weezel

"Ons brede aanbod van naschoolse activiteiten, waarvoor ouders hun kinderen aanmelden en direct betalen, wordt georganiseerd vanuit Easydus.

Niet alleen de inschrijving en communicatie wordt tweetalig aangeboden, maar ook het volledige lesprogramma met specifieke communicatie per activiteit, zowel naar de ouder als de persoon die de aktiviteit begeleidt. Ook gedurende de looptijd van de verschillende programma's is het mogelijk om direct met de ouders van de leerlingen te blijven communiceren, bijvoorbeeld als een les uitvalt of verplaatst wordt.

Er is voor ons veel tijdwinst en veel minder gedoe dan voorheen en voor ouders is het proces ook een stuk inzichtelijker en professioneler."

SECVO
Leon van den Heuvel

"Facturering is nooit "easy", dus gingen we opzoek. We hebben nu ruim 2 jaar ervaring met deze toepassing en hebben vanaf het begin onze klanten goed kunnen bedienen.

Goed team, goede ondersteuning; "Easy" dus."

Christiaan Huygenscollege
Anna Ubbens

" Sedert 2010 zetten wij Easydus in voor het organiseren van miniliessen bij het werven van nieuwe leerlingen. De aanmeldingen verlopen geautomatiseerd met het online inschrijfformulier op onze eigen website.

Inmiddels zetten we de Easydus software in voor tal van andere activiteiten, zoals aanvragen herkansingen, beroepenavond, keuzes voor CKV, sportactiviteiten, audities voor theateravond, maar ook voor personeelsbijeenkomsten, informatieavonden van ouders.Geen losse telefoontjes, geen losse e-mails, geen onnodig invoerwerk meer voor het secretariaat.

Het veelzijdige back-office systeem is super handig. Easydus bespaart veel tijd, voorkomt piekbelasting en er kan overzichtelijk foutloos gewerkt worden."

Easydus is naast actief voor scholen, ook van meerwaarde voor andere doelgroepen:

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus