Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG
Subsidie aanvraag software met Easydus

Bespaar tijd met de subsidie aanvraag software van Easydus

Veel organisaties werken bij subsidie aanvragen nog met pdf bestanden en papieren formulieren. Het gevolg is veel administratief werk, invoerfouten bij zowel de aanvrager als de verwerker en slecht ervaren gebruikersgemak. Met Easydus subsidie aanvraag software zorg je ervoor dat de hele workflow van aanvraag tot en met de toekenning of afwijzing geheel wordt geautomatiseerd. Dit zorgt voor een klantvriendelijke oplossing aan de voorkant door het gebruik van digitale webformulieren. Ook zorgt dit voor een gestructureerde en geautomatiseerde procesflow aan de achterkant bij het beoordelen en toekennen van de aanvragen waardoor je tijd en kosten bespaart.

Easydus, organize without fuzz

Features van Subsidie aanvraag software van Easydus:

1. Aanvragen subsidie

Voor het aanvragen van subsidie kan de aanvrager zijn gegevens invullen op een webformulier. Dit webformulier kan geheel zelf worden ingericht met vragen die de organisatie beantwoord wil hebben. Niet alleen de NAW gegevens, maar alle soorten vragen omtrent de subsidie aanvraag kunnen hier gevraagd worden. Dit aanvraag webformulier kan geheel geïntegreerd worden met de eigen website.

2. Beoordelen van de aanvraag

Na het invullen van het webformulier door de aanvrager wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar de persoon die de beoordeling mag doen. Vervolgens kan er op basis van vooraf vastgestelde criteria een beoordeling gedaan worden. Deze onderbouwing op basis van criteria is belangrijk om later eventueel weer terug te bekijken. Er kunnen ook eventueel meerdere personen een beoordeling doen van een aanvraag.

3. Terugkoppeling aanvraag

Na de beoordeling kan er (automatisch) een terugkoppeling gegeven naar de aanvrager met de toelichting. Ook wordt de toetsing en de communicatie automatisch opgeslagen zodat op later tijdstip deze gegevens nagekeken kunnen worden. Ook kan bij toewijzing van een subsidie aanvraag de aanvraag naar de financiële afdeling gestuurd worden die de verdere financiële afhandeling kan verzorgen.

4. Realtime overzicht

Op elk gewenst moment kunnen het aantal aanvragen, de aanvragen die onder behandeling zijn en de teruggekoppelde aanvragen bekeken worden. Op deze manier kunnen eventuele achterstanden bekeken worden en kan hierop bijgestuurd worden geacteerd. Ook kan op deze manier de aansturing van een team plaatsvinden. Er kan ook direct een inzicht worden gekregen hoeveel subsidies al toegekend zijn.

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus