Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Zelf alle soorten webformulieren ontwerpen
met de software van Easydus

Met Easydus software heb je een krachtige, flexibele software tool om elke type webformulier te maken, te ontwerpen en zelf aan te passen. Je hebt allerlei tools om webformulieren te maken. Easydus gaat hierbij veel verder dan veel reguliere webformulier tools zoals Google forms. Je kunt met Easydus niet alleen webformulieren maken, maar ook allerlei automatische acties, zoals automatisch e-mails versturen, (contract of offerte) documenten automatisch aanmaken en versturen, automatisch data bewerken en vervolgacties zoals beoordelingen doen met de data uit de webformulieren. Zo kun je bijvoorbeeld een subsidie aanvraag proces, bestellingen, logistieke processen, onderhoudsprocessen, klachtenafhandelingsprocessen, lead opvolgingprocessen en allerlei andere processen waarbij meerdere stappen nodig zijn inrichten. Na een registratie kun je automatisch een bevestigings e-mail laten sturen naar een aanvrager en kun je daarna intern digitaal en in één systeem de aanvraag afhandelen. Ook kun je automatisch documenten en online betalingsverzoeken naar de aanvrager sturen. Met Easydus heb je dus een heel backend systeem achter de webformulieren waarbij je allerlei vervolgacties kunt uitvoeren. Daarbij kunt u uw webformulier integreren op uw eigen website en kunt u er tevens een Easydus Web Portaal aan koppelen waar bijvoorbeeld klanten, medewerkers of leden kunnen inloggen. Ter illustratie en niet uitputtend, kunnen de volgende verschillende webformulieren ontworpen worden: order formulieren, aanvraag formulieren, registratie formulieren, contact formulieren, donatie en evaluatie formulieren etc etc. Easydus biedt naast de formulieren een volledige back-end systeem waarmee je de ingevulde webformulieren al dan niet automatisch kunt opvolgen. Met Easydus kun je eigen overzichten creëren van alle binnenkomende registraties en deze opvolgen met bijvoorbeeld e-mails. Voorbeeld is een automatische persoonlijke e-mail bevestiging met een betaallink, het verzenden van een persoonlijk document. het beoordelen van een aanvrag, het verzenden van een factuur of het afhandelen van de registratie binnen de organisatie door de juiste personen. Ook kun je deze webformulieren beschikbaar maken als een WebApp die gebruikers op hun eigen smartphone vervolgens kunnen gebruiken. Voorbeeld van deze toepassing is urenregistratie. Met Easydus bouw je dus achter het webformulier je eigen administratief proces binnen één systeem in plaats van verschillende systemen.

Features webformulieren

uw eigen administratief proces

Automatiseer uw eigen proces

U kunt uw eigen administratief automatiseren met Easydus. Dit proces sluit geheel aan op uw eigen organisatie wensen. Dit start bijvoorbeeld met invullen van een webformulier door een interne of externe aanvrager. Een automatische bevestigingsemail kan gegenereerd worden. Er kan ook een notify mail gestuurd worden naar de persoon in uw organisatie. Deze persoon of meerdere personen in uw organisatie kunnen vervolgens een vervolgactie doen en de behandeling van de aanvraag uitvoeren. Communicatie naar de aanvrager kan vervolgens gedaan worden met bijvoorbeeld een goedkeuring of afkeuring. Vervolgens kan er een contract/offerte of factuur verstuurd worden afhankelijk van uw wensen. Voorgaande is slechts een voorbeeld van wat hetgeen mogelijk is. Neem contact op met Easydus voor de mogelijkheden voor uw eigen administratief proces.

Order webformulieren

Klanten kunnen een order insturen voor uw product of diensten. Met de mogelijkheid tot automatisch bevestigen van de order. Indien u dat wenst bestaat er en eventuele betaalmogelijkheid en automatisch laten opstellen en versturen van een factuur.

easydus order formulieren
easydus donatie formulieren

Donatie webformulieren

Goede doelen kunnen een donatie formulier integreren op hun website. Ook geschikt voor e-mail campagnes. Donateurs kunnen zich eventueel inschrijven of direct doneren via online betalen. Donateurs kunnen hierbij direct een bevestiging krijgen van hun donatie.

Contact webformulieren

Voor uw eigen website kunt u zelf het contactformulier ontwerpen. Contact formulieren kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden: Lead Generatie webformulieren, Klachten webformulieren, Informatie aanvraag webformulieren, etc. Deze contactaanvragen kunnen vervolgens direct opgevolgd worden met (automatische) e-mails.

easydus contact formulieren
easydus aanvraag formulieren

Aanvraag webformulieren

Voorbeelden zijn hierbij subsidie aanvraag-, vergunningsaanvraag-, informatie aanvraag formulieren. Het voordeel met Easydus is dat je de vervolgacties zoals het beoordelen van de aanvragen aan de hand van vastgestelde criteria en het terugkoppelen van de aanvraag binnen Easydus zelf kunt uitvoeren zonder dat je handmatig gegevens opnieuw moet invoeren in andere systemen.

Evaluatie webformulieren

U wilt om allerlei redenen een evaluatie sturen. Evaluatie over een product, dienst, werknemerstevredenheid, workshop, congres, evenement etc etc. Met Easydus ontwerp je je eigen evaluatie formulier. De evaluatie kan naar wens al dan niet anoniem zijn. Vanuit de gegevens van de evaluatie kunnen allerlei overzichten gecreëerd worden en geëxporteerd worden naar bijvoorbeeld een .csv of .xsl bestand

easydus evaluatie formulieren
easydus registratie formulieren

(Corona) Bezoekers Registratie webformulieren

U wilt voor een bijeenkomst, workshop event uw deelnemers registreren. Of uw wilt nieuwe leden voor uw vereniging registreren. Of wilt u een bezoekers systeem of Corona registratie systeem voor uw bezoekers? Dat kan eenvoudig met Easydus webformulieren. Hiermee kun je realtime de registraties volgen en ook opvolgen met een e-mail. Je kunt bijvoorbeeld reminders voor het inschrijven sturen of facturen voor no shows. Ook kun je achteraf een evaluatie opsturen.

Inventarisatie webformulieren

Vanuit verschillende afdelingen zoals Marketing, HR of Inkoop kun je een inventarisatie uitsturen. Een inventarisatie over een product, dienst, werknemerstevredenheid, workshop, congres, evenement etc etc. Met Easydus ontwerp je je eigen inventarisatie formulier waarbij deze al dan niet anoniem ingevuld kan worden. Vanuit de gegevens van de inventarisatieformulier kunnen allerlei overzichten gecreëerd worden en geëxporteerd worden naar bijvoorbeeld een .csv of .xsl bestand

easydus inventarisatie formulieren

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus