Easydus, organize without fuss LOGIN Contact Features Toepassingen Voor wie

Software op maat voor jouw organisatie!

Easydus wordt gebruikt in veel verschillende organisaties, groot en klein. Klik op een van de onderstaande doelgroepen, of neem een kijkje tussen onze toepassingen en features. Er is ontzettend veel mogelijk!

Easydus, organize without fuss
EVENTBUREAU
Het uitnodigen en aanmelden van genodigden, open inschrijvingen, persoonlijke communicatie op maat, tickets met QR code, direct laten betalen én geld ontvangen. Ook overzichtslijsten op maat voor bijvoorbeeld de organisatie zijn met Easydus te regelen.


NAAR WEBPAGINA >
Easydus, organize without fuss
ONDERWIJS
Naast lesgeven en het vastleggen van de resultaten van leerlingen gonst het van de activiteiten, variërend van het organiseren van tussen- en naschoolse opvang, schoolexcursies, examenreizen en maatschappelijke stages. Ook bij de financiële afwikkeling van ouderbijdragen kan Easydus ondersteunen.

NAAR WEBPAGINA >
Easydus, organize without fuss
VERENIGINGEN
Één ding hebben alle verenigingen gemeen. Mensen verenigen zich en ondernemen voor en met elkaar allerlei activiteiten, die veelal ook nog eens terugkerend en overdraagbaar moeten zijn.NAAR WEBPAGINA >
Easydus, organize without fuss
GOEDE DOELEN
Easydus biedt een compleet aanbod. Relatiedatabase, vrijwilligersmanagement, maar ook de organisatie van een evenement met deelnemer registratie, ticketverkoop, speciale acties en het contracteren van sponsoren kunnen snel en makkelijk worden opgezet.

NAAR WEBPAGINA >
Easydus, organize without fuss
GOLF
Easydus is aanvullend op je golfverenigingssoftware, en organiseert snel alle losse processen, die binnen golfclubs - en verengingen spelen. Aanmeldingen, losse verkoop, inventarisaties, etc. Ook biedt Easydus een koppeling met E-Golf4U.

NAAR WEBPAGINA >
Easydus, organize without fuss
CONGRESORGANISATIE
Een goede organisatie maakt het congres, daarom is overzicht erg belangrijk. Easydus zorgt niet alleen voor een perfecte communicatie en registratie, maar vermindert de administratieve last en werkdruk enorm.


NAAR WEBPAGINA >
Easydus, organize without fuss
CORPORATES
Als corporate heeft u uw CRM software om vaste data in op te slaan. Daarnaast zijn er veel andere processen die u ook moet organiseren, zoals interne en externe evenementen, contactformulieren, allerhande aanvragen, en verschillende contracten. Deze processen kunt u eenvoudig stroomlijnen met Easydus.

NAAR WEBPAGINA >
Easydus, organize without fuss
MUSEA
Niet alleen het tonen van de collectie, maar ook educatieprogramma's, verhuur van ruimtes en reserveringen voor zakelijke activiteiten zijn steeds meer de orde van de dag in musea. Vrienden en donateurs zijn nodig en door middel van Easydus kunt u ze meer betrekken bij het museum.


NAAR WEBPAGINA >

Advies, training en ondersteuning

Easydus is een doe-het-zelf product, maar sommige klanten waarderen onze aanvullende diensten:

Advies
Met onze ruime ervaring in het opzetten van tal van processen denken wij graag mee met jouw project.
Training
In minder dan een dag training kan iemand leren om alle geavanceerde mogelijkheden van Easydus te benutten.
Aangenomen projecten
Wij richten Easydus in volgens jouw persoonlijke wensen en trainen de gebruikers.