Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT VOOR WIE TOEPASSINGEN
Voldoet aan EU AVG

Met Easydus goede doelen software heeft u alle activiteiten in een geintegreerd systeem

Met de donatie of goede doelen software van Easydus kunt u als goede doel organisatie effectief uw goede doelen activiteiten uitvoeren. Hierbij heeft u in plaats van verschillende systemen slechts één systeem nodig om al uw activiteiten effectief uit te voeren. Donatie software van Easydus betekent dat u tijd en kosten bespaart waardoor u zich nog beter op fondsenwerving kan richten. U betaalt aanzienlijk minder betalingsverwerkingskosten dan bij traditionele goede doelen software leveranciers. Ook kunt u met Easydus goede doelen software heel gemakkelijk aanpassen op uw wensen en specifieke situatie.

Easydus, organize without fuzz


Easydus, múlti-tool voor goede doelen.
Automatiseren zonder ICT-kennis.

Dit kan veel simpeler!

        ...en nog veel meer!

Stop met losse lijstjes in Excel, papieren formulieren of overvolle mailboxen!Informeer nu!

Donateurs en giften administratie

Donateurs kunnen zich online aanmelden waarbij er automatische communicatie en bevestigingsmails kunnen plaatsvinden met deze donateurs. Met Easydus donatie software kunnen goede donaties of betalingen online uitgevoerd worden waarbij de gewenste gegevens van de donateur uitgevraagd kan worden. Hierbij kan direct een factuur gestuurd worden en de financiële betaling online uitgevoerd worden. Alle gegevens rondom donateurs zijn in één overzicht beschikbaar

Collectanten en vrijwilligers administratie

Alle collectanten met NAW gegevens, betalingen, onkostenvergoedingen kunnen geregistreerd worden. Nieuwe collectanten kunnen eenvoudig toegevoegd worden of verwijderd worden. Ook kunnen gegevens eenvoudig gewijzigd worden. Ook kunnen onkostendeclaraties en uitbetalingen uitgevoerd worden.

Goede doelen e-mail campagnes

U kunt met de donatie software van Easysus al uw goede doelen campagnes effectief uitvoeren. Voor elke specifieke doelgroep kunnen er een nieuwsbrieven verstuurd worden. Nieuwsbrieven kunnen naar bijvoorbeeld de collectanten, donateurs, of sponsoren verstuurd worden. De styling van de nieuwsbrieven kan geheel gecustomised worden afhankelijk van het thema.

Sponsorcontractering

Sponsoren toevoegen of verwijderen kan eenvoudig gedaan worden. Hierbij kan direct de financiële afwikkeling direct en online uitgevoerd worden. Tevens kunnen de afgesloten contracten automatisch naar de sponsor contractant gestuurd worden.

Schoolreizen en excursies

Voor schoolreizen of excursies kunnen leerlingen zich aanmelden. Vervolgens krijgen kunnen ze direct via een betaallink de schoolreis betalen. Excursies met een open inschrijving kunnen op de eigen website middels een excursie agenda geplaatst worden. Hiervoor kunnen leerlingen, studenten of ouders zich aanmelden waardoor je direct realtime inzicht hebt in de personen die interesse hebben en willen komen. Deze deelnemers kun je vervolgens al dan niet automatisch opvolging e-mails sturen met additionele informatie.

Doelbesteding

Uiteindelijk wilt u de fondsen die u gecollecteerd heeft doelbewust gaan besteden. Met Easydus goede doelen software kunt u de administratie, beheer en de afhandeling doen van alle aanvragen voor goede doelen of subsidies.

Bijeenkomsten of events organiseren

Indien u een bijeenkomst of event wilt organiseren voor bijvoorbeeld sponsoren of donateurs, dan kan dit gemakkelijk uitgevoerd worden. Dit geldt voor het hele proces van het sturen van uitnodigingen, tot aanmelden, factureren, ticketing, badging tot en met het uitsturen van de evaluatie. Hierbij kunt u indien gewenst het aanmeldformulier geheel integreren in uw eigen website.

Zelf je webformulier maken
Veel vraagtypes en mogelijkheden, ook in backend. Direct publiceren, vooringevulde gegevens mogelijk.
Registraties in online database
Veilig en betrouwbaar. Toegankelijke gegevens, eenvoudig te delen, alles bij elkaar.
Automatische berichten en emails
Gepersonaliseerd. Verschillende verzendingsopties. Inhoud afhankelijk van input formulier.
Alle data bij elkaar
Nooit meer handmatig Excel-lijsten bijhouden. Iedereen werkt met dezelfde gegevens.
Snel eigen overzichten maken
Real time beschikbaar. Iedereen alleen die gegevens die hij nodig heeft.
Online betalen
Automatische betaalvestiging, verzending factuur of entreeticket na betaling.
QR ticket scanning
Via de Easydus scanning-app op je mobiele telefoon. Direct overzicht wie binnen is en wie niet.
Gepersonaliseerde documenten
Certificaat, bewijs van deelname, factuur, entreeticket, afhaalbewijs, naambadge.
Ook voor tablet en mobiel
Easydus is responsive. Op ieder schermformaat, ook binnen uw website.
Inzicht in respons en betalingen
Automatische terugkoppeling van betaling naar klant en organisatie , export financiële gegevens.
Eigen huis- of actiestijl
Voor formulieren, schermberichten, emails, documenten en overzichten. Per activiteit of project te variëren.
Management informatie
Direct zicht op respons, aantallen, betaalgegevens.
Easydus neemt werk uit handen
Vooraf kun je in alle rust je project of proces voorbereiden en inrichten. Daarna hoef je alleen nog maar te monitoren. Proactief in plaats van reactief.

Easydus registreert, verzendt, factureert, boekt in en rubriceert automatisch naar uw eigen wensen. In de elkaar opvolgende fases verloopt de communicatie soepel en automatisch.
Easydus geeft snel overzicht
Met overzichten op maat ziet iedereen altijd de meest recente informatie over de doelgroep, aanmeldingen, afmeldingen, reminder-lijsten, openstaande betalingen, totaal omzet, journaalposten etc.

Door tickets te scannen met onze smartphone app heb je ook direct inzicht in wie er aanwezig is.
Easydus bespaart kosten
Niet alleen vermindert Easydus enorm de administratieve verlichting en werkdruk van betrokkenen, maar vervangt papier en prints, telefoon- en portokosten.

Door online betaling in te zetten beschikt men eerder over te innen bedragen en verloopt de verwerking sneller. Hét perfecte maatgereedschap voor scholen!
Enthousiaste gebruikers vertellen je meer...
Stichting Meedoen in de Wijken

Meedoen in de Wijken
Nicole van der Ven

"Meedoen in de wijken is een prachtig taalcoachproject van Rode Kruis Eindhoven, Humanitas Eindhoven en de stichting OVAA. Er zijn veel mensen bij betrokken. Het is fantastisch dat met Easydus nu zowel contactverzoeken, de aanmeldingen voor vrijwilligers en deelnemers, maar ook de doelstellingen en voortgang van individuele taalcoaching online kan worden bijgehouden.

Het maken van een koppeling tussen deelnemer en vrijwilliger kan d.m.v. postcode, buurt of wijkselectie en is met een druk op de knop te bereiken. Iedereen werkt met dezelfde gegevens."

RainBowRun040

RainBowRun040
Frans van Duivenboden

"Binnen de kortste tijd bleek het mogelijk met Easydus alle voorkomende administratieve processen in te richten, van aanmelding deelnemers, vrijwilligers, ontvangen van donaties tot afsluiten van sponsorcontracten.

Ook het ophalen van de deelnemers-pakketten voor de ruim 5000 deelnemers verliep ordentelijk en overizichtelijk. Kortom, de hele bedrijvigheid in één systeem."

Leerorkest

Leerorkest
Alice Ferguson

"Sinds we met Easydus werken zijn we veel slagvaardiger. We hebben onze achterban in no time kunnen mobiliseren om hun stem uit te brengen voor de verkiezing van de "Amsterdammer van het Jaar 2014".

Met succes! Onze directeur is verkozen, wat ons veel positieve publiciteit en nieuwe kansen heeft opgeleverd. Met als spin-off nieuwe fondsenwervingacties voor ons InstrumentenDepot.

Easydus is voor diverse doeleinden inzetbaar, zo hebben we heel snel en eenvoudig een online donatiepagina op de website kunnen publiceren. De stappen voor het donatieproces hebben we zelf aangemaakt in Easydus, met Sisow als betaalprovider. Met alle donaties in een handig overzicht, realtime inzicht in het totaalbedrag aan donaties incl. vermelding van betaaldatum."

Easydus is niet alleen actief voor goede doelen, maar is ook van meerwaarde voor andere doelgroepen:

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus

Image Modal