Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Eenvoudige urenregistratie met de complete software van Easydus

Je urenregistratiesoftware is een belangrijke tool in je bedrijfsvoering. De keuze voor de juiste software voor jouw bedrijf is daarom van essentieel belang. Met Easydus haal je de meest complete urenregistratiesoftware in huis. Je registreert eenvoudig de gemaakte uren en uitgaven, en bespaart tijd doordat de software zodanig is ingericht dat je er zo min mogelijk tijd mee kwijt bent. Krijg bovendien meer grip op je projecten doordat de geplande en gewerkte uren eenvoudig inzichtelijk gemaakt worden. Onze urenregistratiesoftware wordt helemaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Alle bedrijven, groot of klein, kunnen uit de voeten met Easydus. Vanwege de flexibiliteit van de software kun je alles naar wens inrichten en werk je altijd zo efficiënt mogelijk. Jij en/of je werknemers kunnen ieder in een eigen werkomgeving gebruik maken van alle functionaliteiten. Wel zo overzichtelijk!

Start nu met het automatiseren van uw urenregistratieNeem contact op voor demo of meer informatie!
Easydus, organize without fuzz

Features van urenregistratie

Start nu met het automatiseren van uw urenregistratieNeem contact op voor demo of meer informatie!

Overzichtelijke urenregistratie

Met Easydus heb je altijd een overzichtelijke weergave van alle gewerkte en geplande uren. Je hebt de mogelijkheid om uren goed te keuren, ziekte en verlof bij te houden en hebt daarnaast inzicht in de personeelskosten. Werknemers kunnen op ieder gewenst moment hun gewerkte uren op klanten boeken of op andere werkzaamheden schrijven. Uren kunnen geschreven worden op de manier die het beste bij jouw business past. Of dat nou per dag, week of maand is. Komen bepaalde uren telkens terug? Dan kun je deze eenvoudig herhalen, zodat dit je maar één keer tijd kost. Urenregistratie is met Easydus zo makkelijk gemaakt dat je er minimale tijd mee kwijt bent.

Timemanagement

Werknemers kunnen de gewerkte uren gemakkelijk zelf registeren en laten goedkeuren. Dit kan door middel van het ingeven van tijdslots. Zo houden ze zelf overzicht over hun gewerkte en geplande uren, en jij houdt ook grip op de uren van je werknemers. Wil je nauwkeurig de tijd voor werkzaamheden bij laten houden? Maak dan gebruik van de stopwatchfunctie waarmee je stipt tijd klokt. De gewerkte tijd wordt dan meteen verwerkt door het systeem.

Urenspecificatie

Geef je klanten inzicht met urenspecificaties die automatisch door Easydus worden aangemaakt. Uiteraard bepaal je wel zelf welke uren hier wel en niet op komen te staan. Het maken van urenspecificaties kost voor jou geen tijd meer, omdat Easydus dit voor jou doet.

Inzichten

Weten waar en hoeveel jij en je werknemers tijd aan hebben besteed? Met Easydus verkrijg je inzicht per maand, week of dag. Ook de kosten kun je eenvoudig in kaart brengen. Analyseer waar in je projecten je werknemers efficiënter kunnen werken en maak betere beslissingen op basis van de inzichten die Easydus je geeft.

Koppeling met andere systemen en eigen website

Waarschijnlijk maakt je bedrijf gebruik van meerdere softwaresystemen. Easydus biedt de mogelijkheid om deze systemen met elkaar te koppelen. Voor soepele facturatie en tijdbesparing kun je bijvoorbeeld je boekhoudsoftware koppelen. Zo maakt Easydus het mogelijk om nog sneller en slimmer te werken. Ook is het mogelijk om de urenregistratie via een WebApp beschikbaar te stellen

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus