Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Flexibele software voor verenigingen

Met Easydus software voor verenigingen heeft u een krachtige tool om snel en flexibel al uw verenigingsactiviteiten te beheren. Er bestaan veel soorten software paketten om uw ledenadministratie te beheren. Easydus onderscheidt zich van andere software paketten door op een standaard platform toch uw specifieke wensen voor uw eigen vereniging te kunnen invullen en kunt u deze daarnaast ook zelf wijzigen zonder ICT leverancier. Door de mogelijkheid tot koppeling met uw website levert het direct toegevoegde waarde voor uw leden, terwijl u kosten bespaart door zelf de processen aan te passen zonder dat u daar specifieke ICT kennis voor nodig hebt. Daarnaast kunt u met Easydus allerlei overige processen inrichten zonder dat uw daar een apart systeem voor hoeft aan te schaffen. Voorbeelden zijn urenregistratie, vrijwilligersmanagement, inventarisaties, contractmanagement of elk ander proces dat van toepassing is op uw eigen vereniging. Ook is er de mogelijkheid om Easydus te gebruiken als PO of PE punten registratie software. U kunt eenvoudig en zonder ICT afdeling uw eigen proces en functionaliteiten aanpassen. Easydus levert meer toegevoegde waarde voor uw leden door de mogelijkheid tot integratie met uw website en bespaart u daarnaast tijd en kosten omdat u zelf aanpassingen kan doen zonder relevante ICT kennis.

Flexibele software voor verenigingen


Easydus, dé multi-tool voor verenigingen.
Automatiseren zonder ICT-kennis.

Simpele organisatie van

        ...en nog veel meer!

Start nu met het inrichten van uw ledenadministratie, organiseren van bijeenkomsten etcInformeer nu!

Ledenadministratie

Met software van Easydus kunnen leden via een webformulier zich aanmelden, hun gegevens wijzigen of zichzelf afmelden. Het aanmeld webformulier kan op eenvoudige wijze ingericht worden al dan niet gevolgd door een geautomatiseerde toelatingsprocedure.

Het aanmelden of afmelden van leden gebeurt zonder dat er iemand van de vereniging handmatige activiteiten hoeft uit te voeren. Dit bespaart u veel tijd, fouten bij het invoeren en uiteindelijk kosten. Op eenvoudige wijze kunnen allerlei selecties van leden gemaakt worden.

Uw actuele ledenprofielen kunnen ook op een mooie manier op uw website getoond worden met slimme zoekfuncties.

member_administration.jpg
payment.png

Contributie

Contributie facturen kunnen eenvoudig op basis van criteria in bulk worden gegenereerd en gemaild. Betaling via Ideal of andere betaalmethoden vindt plaats via een betaallink.

Op eenvoudige wijze kunnen overzichten gemaakt worden welke leden de contributie betaald hebben en welke nog eenvoudig opgevolgd moeten worden.

Organiseren bijeenkomsten en congressen

Als vereniging organiseert u op een eenvoudige wijze uw event, bijeenkomst, congres of workshop.

Leden of bezoekers van een event kunnen zich voor elk event aanmelden via een mail met een link naar een persoonlijk webformulier, achter de login van uw website, of via een open formulier op de voorkant van uw website of via social media.

Afhankelijk van uw proces kunnen facturen, tickets, badges, certificaten of zelfs contracten worden gegenereerd en gemaild. U maakt zelf uw overzichten, bijvoorbeeld van genodigden, aanmelders, betalingen en gescande deelnemers en deelt die real time met geselecteerde stakeholders.

organiseren_event.jpg
evenement_kalender.jpg

Evenementenkalender

U beheert al uw verenigingsactiviteiten in Easydus en integreert deze op een slimme manier in uw website.

Uw leden hebben zo een perfect overzicht van welke activiteiten op stapel staan. En kunnen zich achter de login eenvoudig in- en uitschrijven voor de bijeenkomsten en bijvoorbeeld zien welke leden er nog meer aanwezig zullen zijn.

Vacatures of vrijwilligersmanagement

Toevoegen en verwijderen van vacatures kan op een eenvoudige wijze. Aanmeldingen voor vacatures kunnen automatisch naar de juiste persoon worden gestuurd. Ook het aanmelden van vrijwilligers kan op deze eenvoudige wijze.

vacature_management.jpg
nieuwsbrieven.jpg

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven kunnen op eenvoudige wijze gestuurd worden naar selectie(s) van leden. In deze nieuwsbrieven kunnen ook weer links naar evenementen en bijeenkomsten meegestuurd worden waarbij leden zich direct kunnen aanmelden.

Contactformulier

Het meest onderschatte formulier van uw website. Met Easydus krijgt u perfect inzicht welke vragen er gedurende het jaar zijn binnengekomen, worden vragen direct verdeeld naar de juiste personen om te beantwoorden en is er helder inzicht welke vragen wel zijn afgehandeld en welke niet.

Met deze inzichten kunt u uw eigen processen optimaliseren en bespaart u tijd door meteen de juiste persoon de vraag persoonlijk te laten afhandelen.

contactformulier.jpg
ledenportaal.jpg

Ledenportaal

In een ledenportaal kunnen leden op de eigen website van de vereniging inloggen om bepaalde informatie in te zien of zich aan te melden voor bepaalde activiteiten. Hierbij kun j ledenportaal kun je integreren met de eigen website. Mogelijke menu items in een leden portaal zijn: eigen lidgegevens inzien/wijzigen, evenementenkalender met mogelijkheid tot aanmelding, lijst van alle leden met contactinfo, factuur info en PO of PE punten registratie. Het voordeel van Easydus is dat je zelf je eigen menu structuur kan bepalen en de functionaliteiten daarbinnen. Zo weet je beter je leden te binden, meer toegevoegde waarde te leveren en meer verkeer naar de website te brengen van de vereniging.

Overige administratieve processen

Met Easydus kun je naast ledenadministratie of bijeenkomsten organiseren vele andere processen automatiseren waarvoor u geen geuautomatiseerde oplossing heeft. Voorbeelden daarvan zijn: PO of PE punten registratie software, contracten management, klachtenregistratie, evenementenkalender, vrijwilligers management, eenvoudige webshops, vacaturemanagement en allerlei soorten aanvragen waarvoor toekenningen voor plaats moeten vinden. Neem contact op met Easydus indien u vragen heeft over de overige mogelijkheden en processen. Ook kun je Easydus middels een API koppelen aan andere ICT systemen zoals je eigen boekhouding en CRM pakket.

administratieve_processen.jpg
Start nu met het inrichten van uw ledenadministratie, organiseren van bijeenkomsten etcNeem nu contact op!
Zelf je webformulier maken
Veel vraagtypes en mogelijkheden, ook in backend. Direct publiceren, vooringevulde gegevens mogelijk.
Registraties in online database
Veilig en betrouwbaar. Toegankelijke gegevens, eenvoudig te delen, alles bij elkaar.
Automatische berichten en emails
Gepersonaliseerd. Verschillende verzendingsopties. Inhoud afhankelijk van input formulier.
Alle data bij elkaar
Nooit meer handmatig Excel-lijsten bijhouden. Iedereen werkt met dezelfde gegevens.
Snel eigen overzichten maken
Real time beschikbaar. Iedereen alleen die gegevens die hij nodig heeft.
QR ticket scanning
Via de Easydus scanning-app op je mobiele telefoon. Direct overzicht wie binnen is en wie niet.
Gepersonaliseerde documenten
Certificaat, bewijs van deelname, factuur, entreeticket, afhaalbewijs, naambadge.
Online betalen
Automatische betaalvestiging, entreeticket na betaling of mogelijkheid voor korting- of actiecodes.
Ook voor tablet en mobiel
Easydus is responsive. Op ieder schermformaat, ook binnen uw website.
Inzicht in respons en betalingen
Automatische terugkoppeling van betaling naar klant en organisatie , export financiële gegevens.
Eigen verenigingsstijl
Voor formulieren, schermberichten, emails, documenten en overzichten. Per activiteit of project te variëren.
Management informatie
Direct zicht op respons, aantallen, betaalgegevens.

De gezamenlijke passie voor verenigingen staat in deze samenwerking centraal.

Voor meer informatie

klik hier!

DNA - De Nederlandse Associatie

De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen. DNA verenigt brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. DNA inspireert en zet zich in voor de ontwikkeling van verenigingen en verenigingsprofessionals.

De samenleving verandert in hoog tempo door innovatie, technologie en marktwerking. Verenigingen moeten meebewegen en zich continu blijven ontwikkelen. DNA biedt verenigingen en haar professionals een platform voor kennisdeling en om elkaar te ontmoeten. Want onderlinge uitwisseling van informatie is van essentieel belang in deze kennismaatschappij.

Enthousiaste gebruikers vertellen je meer...

Nederlandse Verening van Banken
Danielle van Beem


"Sinds we Easydus gebruiken kunnen we het communicatieproces naar onze relaties per project op maat inrichten. We zitten niet meer vast aan vastgestelde velden of beperkte mogelijkheden. Ook gepersonaliseerde aanmeldformulieren kunnen we gemakkelijk zelf samenstellen.

Het grote voordeel is de realtime verwerking hiervan en de bijbehorende automatische bevestiging-emails. Als communicatie verantwoordelijke is het nu eenvoudig de huisstijl te bewaken en de collega's te ondersteunen in de opzet van uitnodigingen, aanmeldingen en verdere communicatiemomenten."

Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten
Annemarie Toonen

"Wij maken met onze vereniging een behoorlijke slag in onze professionalisering en zetten Easydus in voor een groot deel van al onze processen.

Niet alleen voor onze gehele ledenadministratie met jaarlijkse facturering, maar ook bijvoorbeeld voor de organisatie van jaarvergaderingen, (verplichte) bijscholingen en accreditatieaanvragen. Er wordt direct betaald via iDEAL en na afloop wordt per mail een certificaat toegestuurd, maar ook een link naar een digitaal evaluatieformulier. De verwerking van declaraties van de bestuurs- en commissieleden verloopt nu meer gecontroleerd en met veel minder gedoe.

Al met al is samenwerken een stuk eenvoudiger geworden en is met name de communicatie met onze leden sterk verbeterd. We hebben nu meer mogelijkheden om onze leden allemaal of juist als specifieke doelgroep snel en gemakkelijk te benaderen."

International Association for Cognitive Education and Psychology
Marianne Henny

"Deze internationale organisatie heeft leden verspreid over de hele wereld. Geen enkel probleem. IACEP maakt naast haar ledenadministratie, waarbij de contributiebijdrage gedifferentieerd is naar TIER landen, ook gebruik van Easydus voor de organisatie van het tweejaarlijkse terugkerende internationale congres.

Call for papers, workshops, postersessies kan tijdig worden ingezet. Maar ook de registratie en facturatie van congresgangers vindt via Easydus plaats. Voor het komende congres staat in principe alles al klaar."

Easydus is niet alleen actief voor verenigingen, maar is ook van meerwaarde voor andere doelgroepen:

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus