Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT FEATURES TOEPASSINGEN VOOR WIE
Voldoet aan EU AVG

Succesvol integreren van frontend en backend processen.

Maatwerk development is vaak duur voor veel klanten waardoor veel potentiele business en contactmomenten voor webbureau’s niet aangeboord worden. Met het Easydus software platform kan een webbureau op eenvoudige wijze complexe flows bouwen voor klanten en dit integreren met de website, apps of andere applicaties van de klant. En daarmee ook succesvol concurreren ten opzichte van standaard pakketten.

Easydus, organize without fuzz

Simpele organisatie van

Efficiënt complexe flows afhandelen

Easydus software helpt webbouwers met het bouwen van kosten efficiënte maatwerk applicaties voor frond end- en back end processen voor hun klanten waardoor maatwerk software voor meer klanten beschikbaar komt. Maatwerk development is vaak duur voor veel klanten waardoor veel potentieel business voor webbureau’s niet aangeboord wordt. Met het Easydus software platform kan een webbureau op eenvoudige wijze complexe flows bouwen voor klanten en dit integreren met de website, app of andere applicatie van de klant.

Het muteren van gegevens via webforms

Een applicatie waarvoor Easydus gebruikt kan worden is bijvoorbeeld contactenadministratie of evenementregistratie. Op basis van de login van een gebruiker kan via een filterbare JSON overzicht gegevens opgehaald worden op basis van een uniek gegeven (UUID of contactnummer). Op basis hiervan kan op de webite of applicatie respondenten hun eigen data inzien en/of aanpassen in een aanpasformulier. Per veld is het mogelijk te definiëren of een veld zichtbaar is, en zo ja of het geblokkeerd of aanpasbaar getoond wordt. Daarnaast kan de data van de leden kunnen voor of achter de login aan derden getoond worden via gebruikt worden bijvoorbeeld voor filtering.

Het tonen van gegevens op de website vanuit Easydus data.

De basis van Easydus is een database met velden die via een webformulier zijn ingevuld. Deze velden met hun bijbehorende veldnamen zijn geheel vrij in te vullen en er zijn behalve de systeemvelden geen vaste velden. Informatie vanuit Easydus is weer te geven via bijvoorbeeld een URL naar formulieren of via een URL naar HTML databestanden. Daarnaast kun je informatie tonen via JSON bestanden via een gesigneerde URL naar JSON data. Een JSON bestand kan de volgende data bevatten: 1) een UUID of ander uniek nummer om te koppelen met de login 2) data van de registraties (systeem variabelen, antwoorden op de formulier vragen 3) aanpaslinks bevatten om inschrijvingen aan te passen.

Het bouwen van complexe afhandelflows

Voor het afhandelen van bijvoorbeeld aanvragen via de website wil je dat e-mails conditioneel automatisch bij de juiste personen terechtkomen. Daarnaast dienen er naar aanleiding van een aanvraag acties te gebeuren door deze personen. Een voorbeeld van een flow is het goedkeuren van subsidie aanvraag. Met Easydus kan de eindklant per gebruiker direct een gefilterd overzicht krijgen van het aantal openstaande aanvragen en het aantal goedgekeurde aanvragen. De aanvraag kan door de aanvrager en de goedkeuring kan door de beoordelaar worden ingevuld doormiddel van een webformulier. Nadat het formulier door de beoordelaar is ingevuld kan de aanvrager automatisch een e-mail ontvangen met goedkeuring of afkeuring van zijn aanvraag. Het voordeel van Easydus is dat je met één software licentie voor een klant zonder extra licentie kosten eindeloos aantal klant processen kunt gaan inrichten.

AVG ontzorging

Alle servers van Easydus staan in de EU en kennen een hoogwaardig technologische opzet. Alle data in transit zijn encrypted, kennen een master/slave constructie, back ups vinden elk uur plaats en worden encrypted op twee plaatsen opgeslagen. Er is veel aandacht voor OWASP, en er vinden externe code review en penetratietesten plaats. Daarnaast worden er goede verwerkersovereenkomsten afgesproken en er is veel aandacht voor social engineering.

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus