Easydus, organize without fuss LOGIN NL
EN
CONTACT VOOR WIE TOEPASSINGEN
Voldoet aan EU AVG

Software op maat voor jouw organisatie!

Easydus wordt gebruikt in veel verschillende organisaties, groot en klein. Klik op een van de onderstaande doelgroepen, of neem een kijkje tussen onze toepassingen en features. Mocht uw organisatie hieronder niet tussen staan, neem vrijblijvend contact met ons op, er is namelijk veel mogelijk!

Easydus, organize without fuss
BEDRIJVEN
Als bedrijf heeft u uw eigen CRM software om vaste data in op te slaan. Daarnaast zijn er veel andere processen die u ook moet organiseren waarvoor u geen geschikt systeem heeft. Van bestelprocessen, tot materiaalmanagement, van werkbonnen tot marketing surveys. Deze administratieve processen kunt u eenvoudig automatiseren en digitaliseren met Easydus.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
VERENIGINGEN
Met Easydus software voor verenigingen kun je vele processen en activiteiten van de vereniging goed inrichten en beheren. Zoals ledenadministratie, tot het organiseren van events, beheren van vacatures, facturering contributie tot en met het versturen van nieuwsbrieven. Easydus neemt veel handmatige activiteiten uit handen en zorgt dat je meer tijd voor je leden overhoudt. Voor zowel beroeps-, brancheverenigingen, secretariaat bureaus als vele andere verenigingen en stichtingen.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
EVENTBUREAU
Het uitnodigen en aanmelden van genodigden, open inschrijvingen, persoonlijke communicatie op maat, tickets met QR code, direct laten betalen én geld ontvangen. Ook overzichtslijsten op maat voor bijvoorbeeld de organisatie zijn met Easydus te regelen. Door alle mogelijkheden van Easydus kun je al je handmatige eventregistratie activiteiten automatiseren zodat je niet alleen efficienter, maar ook foutloos je evenement kunt organiseren.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
GEMEENTES & OVERHEDEN
Binnen gemeentes en overheden kun je Easydus voor allerlei processen gebruiken om de handmatige administratieve activiteiten te verminderen, fouten te vermijden, maar ook je dienstverlening richting de burgers te verbeteren.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
SECRETARIAAT BUREAU'S
Secretariaatbureau’s hebben veel verschillende handmatige werkzaamheden die vaak erg tijdrovend zijn. Met Easydus secretariaat software het heb je een platform waarmee je veel verschillende administratieve functionaliteiten in één systeem hebt: facturatie, e-mail, deelnemersregistratie, relatie database, urenregistratie, actielijstjes etc etc.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
CONGRESORGANISATIE
Een goede organisatie maakt het congres, daarom is overzicht erg belangrijk. Easydus zorgt niet alleen voor een perfecte communicatie en registratie, maar vermindert de administratieve last en werkdruk enorm. Door alle mogelijkheden van Easydus kun je alle complexe wensen kwijt zodat je minder tijd kwijt bent met handmatige activiteiten
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
MEDISCHE CONGRESSEN
Automatiseer de organisatie van je medisch of wetenschappelijk congres, van begin tot eind. Easydus is een samenwerking aangegaan met Networkapp om ervoor te zorgen dat je, niet alleen offline maar ook online, van jouw evenement een succes maakt. Van abstract handling naar deelnemersregistratie tot live polls en vragen op de app tijdens het congres, Networkapp en Easydus kunnen hierbij helpen. Door de flexibiliteit van Easydus heeft Easydus de meest uitgebreide mogelijkheden voor wat betreft abstract handling.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
BEURSORGANISATIE
Easydus beurs organisatie software ondersteunt beurs organisatoren bij het bestelproces en allocatie proces voor de exposanten of standhouders. Online bestellingen door exposanten en facturatie (inclusief creditfacturen), maar ook het aanmelden van de bezoekers met alle bijbehorende processen behoren tot de mogelijkheden.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
ONDERWIJS
Naast lesgeven en het vastleggen van de resultaten van leerlingen gonst het van de activiteiten, variërend van het organiseren van tussen- en naschoolse opvang, schoolexcursies, examenreizen en maatschappelijke stages. Ook bij de financiële afwikkeling van ouderbijdragen kan Easydus ondersteunen.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
GOEDE DOELEN
Easydus biedt een compleet aanbod. Relatiedatabase, vrijwilligersmanagement, maar ook de organisatie van een evenement met deelnemer registratie, ticketverkoop, speciale acties en het contracteren van sponsoren kunnen snel en makkelijk worden opgezet.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
MUSEA
Niet alleen het tonen van de collectie, maar ook educatieprogramma's, verhuur van ruimtes en reserveringen voor zakelijke activiteiten zijn steeds meer de orde van de dag in musea. Vrienden en donateurs zijn nodig en door middel van Easydus kunt u ze meer betrekken bij het museum.
MEER INFO
Easydus, organize without fuss
WEBBUREAU'S
Easydus ondersteunt webbureau’s bij het realiseren van complexe front end en back end processen in websites en applicaties op een kosten efficiënte manier. Hierdoor kan succesvol worden geconcurreerd met inflexibele standaard pakketten en dure maatwerk oplossingen.
MEER INFO

Easydus wordt gebruikt door meer dan 200 organisaties in 10.000+ workflows:

Bekijk hier onze (4.8★★★★★) Google Reviews

Twijfelt u nog steeds, of denkt u 'ik moet het nog zien'? Voor het eerste project of eerste twee maanden gebruik geldt 'niet tevreden geld terug' garantie!

Vraag demo en gratis adviesgesprek aan

Contacteer Easydus

Image Modal